Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Secret Hitler

Secret Hitler je družabna igra sklepanja za 5 do 10 ljudi.  

Igralci ste skrivoma razdeljeni v dve ekipi: liberalce in fašiste. Liberalci imajo večino, a se ne poznajo med sabo, niti ne poznajo fašistov. Slednji pa se poznajo. Med igralci je tudi Secret Hitler, ki ga fašisti poznajo, sam pa ne ve, h katerim igralcem spada.

Če si liberalci zaupajo, bodo imeli dovolj glasov, da prevladajo na glasovanju in rešijo dan. A fašisti bodo rekli kar koli, le da zmagajo in dobijo svojega voditelja. 

Vsak krog izvolite predsednika in kanclerja, ki sprejemata zakone. Če vlada sprejme fašistični zakon, igralci ugibajo, ali so imeli smolo ali je v njihovih vrstah fašist. Cilj liberalcev je, da sprejmejo 5 liberalnih zakonov ali ubijejo Hitlerja. Cilj fašistov je, da sprejmejo 6 fašističnih zakonov ali da izvolijo Secret Hitlerja za kanclerja po treh sprejetih fašističnih zakonih.

Standardna izdaja, kot je ta, je enaka izdaji Secret Hitler, ki je izšla na Kickstarterju leta 2016. Na nekaterih karticah je nekaj preprostega besedila v ang. jeziku.

VSEBINA:

17 ploščic, 10 kart z vlogo, 10 članskih izkaznic, 10 kuvert, 10 glasovnic JA, 10 glasovnic NE, označevalec volitev, 2 podlagi za odlaganje kart, 3 plošče liberalcev/fašistov, ploščici za predsednika in kanclerja, pravila, ang. izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikGoat Wolf & Cabbage
AvtorMike Boxleiter, Tommy Maranges, Max Temkin
IlustratorMackenzie Schubert
Število igralcev5 - 10
Priporočena starost17+
Čas igranja od45'
Čas igranja do45'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2016

Secret Hitler

  • Šifra: MSBGSH827
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€