Menu
Your Cart

Secret Hitler

Secret Hitler
Secret Hitler
Vroče
Secret Hitler
Secret Hitler
Secret Hitler

Secret Hitler je družabna igra sklepanja za 5 do 10 ljudi.  

Igralci ste skrivoma razdeljeni v dve ekipi: liberalce in fašiste. Liberalci imajo večino, a se ne poznajo med sabo, niti ne poznajo fašistov. Slednji pa se poznajo. Med igralci je tudi Secret Hitler, ki ga fašisti poznajo, sam pa ne ve, h katerim igralcem spada.

Če si liberalci zaupajo, bodo imeli dovolj glasov, da prevladajo na glasovanju in rešijo dan. A fašisti bodo rekli kar koli, le da zmagajo in dobijo svojega voditelja. 

Vsak krog izvolite predsednika in kanclerja, ki sprejemata zakone. Če vlada sprejme fašistični zakon, igralci ugibajo, ali so imeli smolo ali je v njihovih vrstah fašist. Cilj liberalcev je, da sprejmejo 5 liberalnih zakonov ali ubijejo Hitlerja. Cilj fašistov je, da sprejmejo 6 fašističnih zakonov ali da izvolijo Secret Hitlerja za kanclerja po treh sprejetih fašističnih zakonih.

Standardna izdaja, kot je ta, je enaka izdaji Secret Hitler, ki je izšla na Kickstarterju leta 2016. Na nekaterih karticah je nekaj preprostega besedila v ang. jeziku.

VSEBINA:

17 ploščic, 10 kart z vlogo, 10 članskih izkaznic, 10 kuvert, 10 glasovnic JA, 10 glasovnic NE, označevalec volitev, 2 podlagi za odlaganje kart, 3 plošče liberalcev/fašistov, ploščici za predsednika in kanclerja,angleška pravila, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Goat Wolf & Cabbage
Avtor Mike Boxleiter, Tommy Maranges, Max Temkin
Ilustrator Mackenzie Schubert
Število igralcev 5 - 10
Priporočena starost 17+
Čas igranja od 45'
Čas igranja do 45'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2016
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.