Menu
Your Cart

Sheriff of Nottingham (2nd Edition)

Sheriff of Nottingham (2nd Edition)
Sheriff of Nottingham (2nd Edition)
Novo Vroče
Sheriff of Nottingham (2nd Edition)
Sheriff of Nottingham (2nd Edition)
Sheriff of Nottingham (2nd Edition)

Sheriff of Nottingham (2nd Edition) je po dolgem času nazaj in sicer v 2., prenovljeni izdaji.

Najbolj uspešni trgovci v Nottinghamu ponujajo le najboljše dobrine, pozorni šerif pa bdi nad njimi, da ne bi slučajno kdo med njimi tihotapil prepovedano blago. A trgovce šerifovo preiskovanje ne skrbi kaj dosti, še posebej, ker je podkupljiv. 

V igri ste trgovci, ki podkupujete šerifa na mestnih vratih, da vas spusti v mesto s svojo (ne)dovoljeno robo. Pri tem morate biti kar se da uspešni, mojstri blefiranja imajo večjo možnost za uspeh. Igralci ste izmenjaje šerifi, ki iščete »sumljivo« prodajno blago in še bolj sumljive trgovce. V kolikor najdete resnicoljubnega trgovca, ki ima na vozu dovoljeno prodajno blago, mu plačate kazen, ker ste ga preiskovali brez utemeljenega suma. V kolikor najdete tihotapca, pa mora ona vam plačati kazen. Trgovci imajo denar, zato lahko šerifa podkupijo ali pa le zmedejo in speljejo s prave poti.

Sheriff of Nottingham 2nd Edition je posodobljena prva izdaja, ki vsebuje razširitve: 6. trgovec, črni trg in namestnik. Na karticah je angleški tekst, a ga je zelo malo in ni bistveno pri igranju.

VSEBINA:

204 karte z dobrinami (144 legalnih, 60 nelegalnih), 12 kart s kraljevskimi dobrinami, 6 kart namestnika, 6 kart s črnim trgom, 133 zlatnikov, šerif, namestnik, ploščica za plen, 6 trgovcev, 6 vrečic za blago, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik CMON Limited
Avtor Sérgio Halaban, André Zatz
Ilustrator Davide Tosello
Število igralcev 3 - 6
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2020
39.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.