Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-13% Spring Meadow

Spring Meadow namizna družabna igra zaključuje trilogijo, ki jo je ustvaril Uwe Rosenberg. Prva dva dela sta Cottage Garden in Indian Summer. Glede na težavnost se umešča med ti dve, je pa med vsemi najbolj interaktivna. Če ste navdušenci prvih dveh, boste v tretjem delu našli znane elemente, ki pa so združeni na inovativen način. V igri polagate ploščice.

Prvi cvetovi so znanilci pomladi. Sonce sije dlje, zato se huda in dolga zima umika. Bujni travniški cvetovi in radovedni svizci se prebujajo, pomlad je končno prišla. Odličen čas za pohode. A kljub temu morate dobro premisliti, katero pot boste ubrali. Paziti morate na brloge svizcev in s seboj vzeti dovolj prigrizkov. Ne želite namreč ostati lačni in obsedeti kje na snegu, saj tako ne boste dobili pohodne broške s planiko.

Spring Meadow vsebuje:

dvostranski zemljevid, 4 dvostranske plošče z goro, kažipot, kompas, 100 različnih "travnatih" ploščic, 72 ploščic s skalami, 25 svizcev, 5 piknik/pohodniških brošk, ang. in nem. pravila

Opozorilo:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikPegasus Spiele
AvtorUwe Rosenberg
IlustratorAndrea Boekhoff
Število igralcev1 - 4
Priporočena starost10+
Čas igranja od15'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2018

Spring Meadow

  • Šifra: MSPSSM59030G
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€
  • 34.99€