Menu
Your Cart

51st State Master Set

51st State Master Set
51st State Master Set
-10 % Ni na zalogi
51st State Master Set
51st State Master Set
51st State Master Set

Svet, kot ga poznate, ne obstaja več. Ni več vlade, ne vojske, ne civilizacije. Združene države so propadle in po tridesetih letih, ko se je začela vojna, skuša nova oblast prevzeti nadzor nad uničeno državo. Vzpostaviti želi nov red, imeti nadzor nad drugimi in ustvariti novo državo - 51st State.

51st State: Master Set tako obeležuje novo rojstvo 51st državne linije. Vsebuje 88 kart iz originalne osnovne igre 51st State in po 50 kart iz obeh dodatkov New Era in Winter. Enega od teh dodatkov lahko igrate s kartami iz osnovne igre, ne pa obeh hkrati. Celoten set ponuja povezano izkušnjo, ne glede na to, kateri dodatek boste izbrali.

51st State je igra s kartami, v kateri igralci prevzamejo nadzor v eni od štirih oblasti in zgradijo novo državo. Igralci postavijo v igro novo lokacijo, najamejo voditelje in svoje ljudi pošiljajo na delo v stavbe, kjer dobijo surovine in nove veščine. Vsako karto lahko uporabite na tri različne načine: porušite lokacijo in enkrat zberete mnogo surovin, spoprimete se z lokacijo in pri vsaki rundi dobite eno surovino, zgradite lokacijo in pri vsaki rundi lahko te sposobnosti uporabite. 

VSEBINA:

plošča s točkami, 4 označevalci točk, 200 kart, 88 kart iz osnovne igre (prve izdaje), 12 kart povezanosti, 50 kart New Era, 50 kart Winter, žeton za začetnega igralca, 4 plošče za igralce, 158 različnih koščkov (železo, gorivo,...), več kot 110 različnih žetonov (ščit, naboji,razvoj,...), navodila v angleškem jeziku

Podrobnosti
Založnik Portal Games
Avtor Ignacy Trzewiczek
Ilustrator Grzegorz Bobrowski
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2016
37.99€
41.99€
Brez DDV: 31.14€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.