Menu
Your Cart

Alchemists

Alchemists
Alchemists
Alchemists
Ni na zalogi
Alchemists
Alchemists
Alchemists
Alchemists

V svetu alkimije skozi šest rund preizkušate svoje napoje in odkrivate magične značilnosti sestavin. Svoje napoje lahko prodate in s tem pokažete svoje znanje, z denarjem kupite artefakte, s katerimi raziskujete naprej, lahko pa razkrijte zmote tistih, k mislijo, da vas lahko premagajo.

V igri lahko uporabljate brezplačno aplikacijo, ki bere sestavine na kartah, lahko uporabljate internet ali pa določite igralca mojstra, ki bo opravljal to vlogo.

Alkimist je igra strategije, tveganja in sklepanja. Boste še naprej eksperimentirali in si priborili znanje, ali boste kar objavili svoje znanje in si zaslužili točke? Boste denar zapravili, da podprete najnovejše teorije iz krastač ali boste raje privarčevali denar za artefakte? Zmaga najboljši alkimist.

Igra je bila večkrat nominirana, med drugim pa je leta 2015 zmagala za Scelto dai Goblin in Essener Feder Best Written Rules. 

VSEBINA:

dvostranska igralna plošča, plošča za teorije, plošča za razstave, 4 laboratoriji, 4 trikotniki za prikaz rezultatov, 4 plošče za igralce, 21 različnih ploščic, 199 različnih žetonov, plošča za igralca - mojstra, 96 različnih kart, 8 čaš, 24 kockic, knjižica za sklepanje, predalnik za žetone, angleška izdaja, angleška pravila

Podrobnosti
Založnik Czech Games Edition (CGE)
Avtor Matúš Kotry
Ilustrator David Cochard
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 13+
Čas igranja od 120'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2014
37.99€
Brez DDV: 31.14€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.