Menu
Your Cart

The Grimm Masquerade

The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade
The Grimm Masquerade

V Grimmovem gozdu je završalo, kdo je in kdo ni povabljen na ples v maskah. Oddahnite si, saj ste kot pravljični junak eden izmed povabljenih. A ko vstopite skozi čarobna grajska vrata, se vaša podoba spremeni in postanete enaki kot drugi gosti. 

The Grimm Masquerade je odlično ilustrirana družabna igra, ki vas takoj premami in popelje v svet Grimmovih pravljic in domišljije: Pepelka, Rdeča kapica, Špicparkeljc in Janko so le eni izmed njih.

Igralci imate torej določeno skrivno identiteto, ta pa razkriva, katere 3 iste artefakte potrebujete, da zmagate in katerih dveh nikakor ne smete imeti, da ne izgubite.

Igra poteka 3 runde. Pred vsako rundo si izberete skrivno vlogo.

Igralec na potezi vleče iz kupa kart artefakt. Na potezo izvleče dve karti (razen prve poteze, ko vsi igralci prejmejo le eno odprto karto), eno obdrži, eno odda poljubnemu soigralcu. Če je prvo karto z artefaktom oddal, mora drugo obvezno obdržati in obratno. S premišljenim odlaganjem kart ostalim igralcem razkrivate njihovo identiteto. Po končani potezi smete 2 isti karti zamenjati za eno od treh danih akcij (se vsakič razlikujejo). Akcije pomagajo razkriti soigralce.

Ko je igralec razkrit, še vedno sodeluje pri razkrivanju ostalih soigralcev. Igralec, ki zbere 3 določene artefakte oz. najdlje ostane v igri, prejme točke. Točke prejmejo tudi igralci, ki razkrijejo identiteto soigralcev.

Igra poteka 3 runde, v vsaki je na voljo več zmagovalnih točk. Zmaga igralec z največ točkami. V igri je nekaj kartic z angleškim tekstom.

VSEBINA:

igralna plošča, 8 kart s karakterji, ploščica z akcijo in 7 kart z akcijami, 35 označevalcev, 48 kart z artefakti, 35 žetonov z vrtnicami (točke), 3 trofeje z vrtnicami (za vsako rundo), 7 kartic s kratkimi pravili za igralce, 6 označevalcev razbitega ogledala, 5 žetonov zaklada, 8 kart za stavo, 8 kart s posebnimi sposobnostmi, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Skybound Games
Avtor Tim Eisner, Ben Eisner, James Hudson
Ilustrator Lina Cossette, David Forest
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 40'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
27.99€
Brez DDV: 22.94€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.