Menu
Your Cart

Trismegistus: The Ultimate Formula

Trismegistus: The Ultimate Formula
Trismegistus: The Ultimate Formula
-21 % Ni na zalogi
Trismegistus: The Ultimate Formula
Trismegistus: The Ultimate Formula
Trismegistus: The Ultimate Formula

Trismegistus: The Ultimate Formula je družabna igra, v kateri prevzamete vlogo poznavalca skrivnostne umetnosti - alkimije.

Vaš cilj je, da nasledite najboljšega alkimista, ki je kadarkoli živel in sicer Hermesa Trismegistusa. Na poti boste spreminjali navadne kovine v čisto zlato, izvajali eksperimente in izumljali artefakte.

Trismegistus: The Ulitmate Formula se igra natanko tri runde, skoznje izberete natančno tri kocke. Te kocke je potrebno premišljeno izkoristiti, da dosežete njihov potencial. S tem boste namreč spreminjali dragocene materiale, zbirali alkimistične ekstrakte, kupovali in aktivirali artefakte ter eksperimentirali. Tako boste napredovali na lestvici mogočnosti. Ob vsem tem boste na skrivaj nabirali še publikacijske karte, ki bodo vaše zlato, artefakte in vrednosti eksperimentov spremenile v končne točke. 

Igra vsebuje pravila za igranje za enega igralca.

VSEBINA:

igralna plošča, 5 obojestranskih laboratorijskih plošč, 108 kart, žetoni, 20 majhnih lesenih diskov, 12 velikih lesenih diskov, komponente za solo igro, angleška izdaja z angleškimi pravili

OPOZORILO:

igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Board&Dice
Avtor Federico Pierlorenzi, Daniele Tascini
Ilustrator Paweł Niziołek, Paulina Wach
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 14+
Čas igranja od 90'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2019
44.99€
56.99€
Brez DDV: 36.88€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.