Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Novo We're Doomed

We're Doomed je hitra igra blefiranja.

Igralci ste voditelji sveta in skupaj izdelujete vesoljsko plovilo. Cilj igre je, da zgradite ladjo in ste pravočasno na njej. Pri tem seveda izdate svoje zaveznike, saj noben sedež ni zagotovljen. 

Med akcijo igralci izdelajo ali ukradejo žetone surovine ali vpliva. S surovinami gradijo ladjo, večja je, več igralcev je lahko na njej, z žetoni vpliva določijo, kdo se bo ob koncu igre vkrcal prvi.

Faza prispevanja je bolj svobodna. Igralci se pogajajo in obljubljajo svoje surovine. Igralec, ki prispeva največ, dobi vpliv, poleg tega dobi karto dogodka. V igri je 100 takšnih kart, vsaka je unikatna in drastično spremeni potek igranja. Karte vsebujejo prepovedi, misije, etične dileme, fizične napore, robote, nezemljane,...

Igre je konec, ko se izteče 15 minut. Tisti, ki ima največ žetonov vpliva, je prvi na plovilu. Igralci, ki ne pridejo do plovila, "umrejo". A če imajo še žetone surovine, z njimi izločijo igralce iz igre. Zato previdno s tistimi, ki imajo na koncu večjo zalogo surovin.

VSEBINA:

peščena ura, 10 kart civilizacije, 100 kart dogodka, 10 kart igranja, 216 žetonov, 10 stojal, 2 vreči, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikBreaking Games
AvtorMike Horton
IlustratorMike Horton, Ian Reed
Število igralcev4 - 10
Priporočena starost13+
Čas igranja od15'
Čas igranja do15'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

We're Doomed

  • Šifra: MSWRDOOMED01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 33.99€