Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Hero Realms: Deckbuilding Game

Hero Realms: Deckbuilding Game je fantazijska igra ustvarjalcev nagrajene Star Realms. Gre za igro s kartami, v kateri gradite kupčke in jih širite.

Igrate lahko eden na enega ali v skupinah. Dodate lahko začetne kupčke kart: Cleric, Fighter, Ranger, Thief, Wizard, Dragon.

Dragocene točke lahko dobite tako, da zaključite misije. Zapravite jih lahko med preigravanjem in z njimi zberete veščine, opremo ali druge karte za karakterjev začetni kupček. 

Igralci dobijo 10 kart, to je osebni začetni kup. Ko so na potezi, igrajo s 5 kartami. Na mizi je 80 kart, kar tvori Market Deck. Prvih pet odkrijete in tako ustvarite vrsto s trgom. Z zlatom na trgu kupujete šampionske karte in karte akcij. Te karte ustvarijo še več zlata, bitk ali drugih močnih efektov. Spopad uporabite pri napadu na soigralca in na njegovega šampiona. Ko soigralcu vzamete vse točke, zmagate.

VSEBINA:

gameplay za 2 do 4 igralce,  144 čudovito ilustriranih kart, karte točkovanja, začetni kupčki za 4 igralce, pravila za dva igralca, formati za več igralcev: Free-For-All, Hunter, Hydra, angleška izdaja

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!


Podrobnosti
ZaložnikWhite Wizard Games
AvtorRobert Dougherty, Darwin Kastle
IlustratorRandy Delven, Vito Gesualdi, Antonis Papantoniou
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost12+
Čas igranja od20'
Čas igranja do30'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2016

Hero Realms: Deckbuilding Game

  • Šifra: MSWWGHRDG500
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 20.49€