Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Ni na zalogi Wingspan: European Expansion

Wingspan: European Expansion je prva razširitev za igro Wingspan.

Ena najodličnejših iger zadnjih let je dobila svojo prvo razširitev, kar pa je še bolj pomembno, vsebuje 81 novih kart, na vsaki pa druga evropska ptica. S tem so se ustvarjalci oddolžili za osnovno igro Wingspan, saj je vsebovala le ptice iz Severne Amerike.

Tako boste lahko v tem dodatku uživali v naboru lepih in raznolikih evropskih ptic, poleg tega pa karte odlikujejo številne nove sposobnosti. Med drugim tudi takšne, ki poskrbijo za večjo interakcijo med igralci in takšnimi, s katerimi boste pridobili bonuse, če boste skladiščili karte s pticami in hrano.

Razširitev vsebuje tudi nove bonus karte, ustvarjene pa so tako, da se ujemajo s kartami iz osnovne igre Wingspan, brez katere te razširitve ni mogoče igrati. 

VSEBINA:

81 unikatnih kart s pticami, 15 jajčk, 5 bonus kart, 4 Automa karti, podstavek za shranjevanje kart s pokrovom (prostor za karte iz osnovne igre, razširitve in potencialne naslednje razširitve), 5 ploščic s cilji, 38 žetonov hrane, beležka za točke, ang. pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikStonemaier Games
AvtorElizabeth Hargrave
IlustratorNatalia Rojas, Ana Maria Martinez Jaramillo, Beth Sobel
Število igralcev1 - 5
Priporočena starost10+
Čas igranja od40'
Čas igranja do70'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2019

Wingspan: European Expansion

  • Šifra: MSSMGWEE901
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 24.99€