Menu
Your Cart

Wingspan: European Expansion

Wingspan: European Expansion
Wingspan: European Expansion
Wingspan: European Expansion
Wingspan: European Expansion
Wingspan: European Expansion

Wingspan: European Expansion je prva razširitev za igro Wingspan.

Ena najodličnejših iger zadnjih let je dobila svojo prvo razširitev, kar pa je še bolj pomembno, vsebuje 81 novih kart, na vsaki pa druga evropska ptica. S tem so se ustvarjalci oddolžili za osnovno igro Wingspan, saj je vsebovala le ptice iz Severne Amerike.

Tako boste lahko v tem dodatku uživali v naboru lepih in raznolikih evropskih ptic, poleg tega pa karte odlikujejo številne nove sposobnosti. Med drugim tudi takšne, ki poskrbijo za večjo interakcijo med igralci in takšnimi, s katerimi boste pridobili bonuse, če boste skladiščili karte s pticami in hrano.

Razširitev vsebuje tudi nove bonus karte, ustvarjene pa so tako, da se ujemajo s kartami iz osnovne igre Wingspan, brez katere te razširitve ni mogoče igrati. 

VSEBINA:

81 unikatnih kart s pticami, 15 jajčk, 5 bonus kart, 4 Automa karti, podstavek za shranjevanje kart s pokrovom (prostor za karte iz osnovne igre, razširitve in potencialne naslednje razširitve), 5 ploščic s cilji, 38 žetonov hrane, beležka za točke, angleška izdaja, angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Stonemaier Games
Avtor Elizabeth Hargrave
Ilustrator Natalia Rojas, Ana Maria Martinez Jaramillo, Beth Sobel
Število igralcev 1 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 40'
Čas igranja do 70'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2019
24.99€
Brez DDV: 20.48€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.