Menu
Your Cart

Patchwork

Patchwork
Patchwork
Ni na zalogi
Patchwork
Patchwork
Patchwork

Patchwork je hitra in dinamična igra za dva igralca. Predstavljajte si, da šivate in sestavljate različne kose ostankov tkanin v celoto in moderen dizajn. Neenaki kosi tkanin in oblik prinesejo pravo mojstrovino. Odeja iz krpanke sicer potrebuje določen napor in zahteva čas, četudi kdaj kosi, ki so na razpolago, ne gredo skupaj. Zato morate biti posebej pazljivi, da se kosi ujemajo. Imeti morate tudi dovolj gumbov, da jih prišijete ter z njimi okrasite svojo krpanko.

Vsak igralec dobi svojo ploščo z 9x9 kvadratki. Okrog mize razporedite koščke tekstila oz. ploščice in gumbe. S figuro se prestavljate čez različne oblike tekstila, zanje plačate gumbe in jih polagate na svojo ploščo. Čim bolj jo morate zapolniti, da med kvadratki ni praznih prostorčkov ter da se vzorci ne prekrivajo.

VSEBINA:

nevtralna figura, 2 figuri, s katero določate igralca na potezi, 2 igralni plošči s kvadratki, dvostranska glavna plošča, 33 vzorcev, 50 gumbov, angleška izdaja z angleškimi pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Mayfair Games
Avtor Uwe Rosenberg
Ilustrator Klemens Franz
Število igralcev 2
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 30'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2014
22.99€
Brez DDV: 18.84€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.