Menu
Your Cart

Isle of Skye Journeyman Expansion

Isle of Skye Journeyman Expansion
Isle of Skye Journeyman Expansion
Isle of Skye Journeyman Expansion
Isle of Skye Journeyman Expansion
Isle of Skye Journeyman Expansion

Dodatek za nagrajeno igro Isle of Skye: From Chieftain to King z naslovom Isle of Skye Wanderer/Journeyman sta ustvarila avtorja Alexander Pfister in Andreas Pelikan, z ilustracijami ga je oživel Klemens Franz. 

Dodatek nudi nove igralne komponente. Vsak igralec prejme svojo igralno ploščo, na kateri označuje napredek v treh kategorijah. Napredek v moči, blaginji in popularnosti bo vaše kraljestvo naredilo uspešnejše tako, da bo zagotovil več priložnosti za prihodek in zmagovalne točke. V razširitvi je tudi popotnik, lesena figura, ki začne na vašem gradu in se prestavlja po kraljestvu ter izpolnjuje naročila treh novih glavnih junakov. Tako zbira sode z viskijem, papirne zvitke in vse druge znane simbole. S tem lahko vaši vojaki, trgovci in glasniki napredujejo v položaju in zagotavljajo bonuse.

VSEBINA:

4 plošče točkovanja, 8 plošč ozemlja, 7 zlatnikov, 15 poti, 5 "50/100" VP označevalcev, navodila, v vsaki barvi od 5 igralcev pa plošča napredovanja, 6 označevalcev, 9 plošč bonusa, figura popotnika

Podrobnosti
Založnik Mayfair Games
Avtor Alexander Pfister, Andreas Pelikan
Ilustrator Klemens Franz
Število igralcev 2 - 5
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 75'
Čas igranja do 75'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
16.99€
Brez DDV: 13.93€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.