Menu
Your Cart

Slovenske

Slovenske

Družabne igre s priloženimi slovenskimi navodili

6 vzame! 6 vzame!
Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 WONDERS 2nd Edition SI je ena izmed novejših pridobitev na slovenskem trgu. Popularna družabna igra, ki je dočakala že drugo, prenovljeno edicijo, je na voljo v slovenskem, hrvaškem in srbskem jeziku.Gre za civilizacijsko in tekmovalno igro, v kateri postanete vodja enega od sedmih največjih mest ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Piatnik
Activity Crime je družabna igra Activity, v kateri ugibate različne besede in besedne zveze iz sveta podzemlja in kriminala. S pomočjo pantomime in posnemanjem glasov ostalim soigralcem razložite iskane pojme, pri tem pa ste omejeni. Vaše roke so namreč vklenjene v lisice. Med kriminalci se lahko za..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Piatnik
Priljubljena zabavna igra Activity je kmalu dobila različico, ki je primerna za mlajše igralce. Activity junior je tako namenjen vsem, ki so stari nad 7 oz. 8 let. Na 330 karticah je opisanih 990 pojmov, ki predstavljajo različno težek izziv. Igralci z risanjem, opisovanjem ali pantomimo enega izmed..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Activity Moj prvi
Ni na zalogi
Založnik: Piatnik
Activity Moj prvi - Iz šestih vijugastih ploskev sestavite poljubno pot, po kateri se bosta sprehodila dva lesena slona. Otroke razdelite v dve skupini. Eden izmed članov ekipe iz kupčka vzame kartico, na kateri je narisan pojem (tudi napisan). Tega mora čim hitreje opisati, narisati ali predstaviti..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Piatnik
Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo. Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjuj..
36.99€
Brez DDV:30.32€
Adventure Land Adventure Land
-13 % Ni na zalogi
Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le,..
27.99€ 31.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Piatnik
Agent Undercover je odlična vohunska igra. V njej igralci prevzamejo določene vloge, med katerimi je tudi tajni agent. Ta s pomočjo zvitih in prikritih vprašanj ugotavlja, na kateri lokaciji se nahaja. Ne preočitno torej, da soigralci ne ugotovijo, kdo ima vlogo tajnega agenta. Igra vsebuje več kot ..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Carcassonne (Slovenska izdaja) Carcassonne (Slovenska izdaja)
Ni na zalogi
Založnik: Hans im Glück
Carcassonne je priljubljena družinska igra, v kateri postavljate ploščice. Igralci ploščico vlečejo iz kupa in jo priložijo k drugim ploščicam na mizi tako, da se stranice ploščic ujemajo. Na ploščicah so mesta, samostani, travniki in ceste. Igralci dobijo svoje meeple (igralne figure v obliki člove..
25.99€
Brez DDV:21.30€
Založnik: Igroljub
Čarodej (Wizard) je zanimiva igra s kartami, ki je zgodbo vzela iz davnih časov, ko je še delovala čarovniška akademija. Igralci ste vajenci, ki se učite čarodejstva in kdor zmaga, postane čisto pravi čarodej.V tej igri s kartami morate igralci pravilno napovedati število štihov, ki naj bi jih dobil..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Catan Catan
Vroče -15 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Catan je priljubljena namizna družabna igra, v kateri naseljujete prazen otok. Vsak igralec prične igro z dvema naseljema in priloženo cesto. Vaša naselja postopoma rastejo v mesta, ki so prepletena s cestami. Met kocke in položaj vaših nepremičnin določajo, katero surovino boste prejeli. Z različni..
32.99€ 38.99€
Brez DDV:27.04€
Prikazujem 1 od 12 do 92 (8 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.