Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Zabavne

Zabavne
6 vzame! 6 vzame!
Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Piatnik
Activity Crime je družabna igra Activity, v kateri ugibate različne besede in besedne zveze iz sveta podzemlja in kriminala. S pomočjo pantomime in posnemanjem glasov ostalim soigralcem razložite iskane pojme, pri tem pa ste omejeni. Vaše roke so namreč vklenjene v lisice. Med kriminalci se lahko za..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Piatnik
Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo. Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjuj..
36.99€
Brez DDV:30.32€
Adventure Games: Monochrome Inc. Adventure Games: Monochrome Inc.
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): Monochrome Inc. je igra iz serije Adventure Games, v kateri ustvarjate zgodbo, karakter in nanju vplivate.Gre za napet triler, postavljen na sedež biotehnološkega podjetja Monochrome Inc., ki skriva umazane skrivnosti. Nekako se prikradete v podjetje, nato pa ra..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Adventure Games: The Dungeon Adventure Games: The Dungeon
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games: The Dungeon je iz serije Adventure Games, v kateri razkrivate zgodbo korak za korakom. Vsak naslov ima 3 poglavja, vsakega zase igrate približno 75 minut. Čas vas ne omejuje.Zbudite se v vlažni, temni ječi. Zdi se nemogoče, da bi pobegnili. Za nameček se nihče ne spomni, kako ste sp..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): The Volcanic Island je igra iz serije Adventure Games, v kateri sami ustvarjate zgodbo in nanjo vplivate. Gre za sodelovalno igro, katere osnova je zgodba. V naslovu The Volcanic Island ste študenti, ki se lotite nenavadnega raziskovanja na otoku vulkanov. Razis..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Piatnik
Agent Undercover je odlična vohunska igra. V njej igralci prevzamejo določene vloge, med katerimi je tudi tajni agent. Ta s pomočjo zvitih in prikritih vprašanj ugotavlja, na kateri lokaciji se nahaja. Ne preočitno torej, da soigralci ne ugotovijo, kdo ima vlogo tajnega agenta. Igra vsebuje več kot ..
19.99€ 24.99€
Brez DDV:16.39€
Bang! Bang!
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang! 4th Edition Card Game: Na Divjem Zahodu ubežniki lovijo šerifa, šerif lovi ubežnike, odpadniki pa na skrivaj kujejo zaroto. Pripravljeni so se povezati z eno ali drugo stranjo. Kmalu se oglasijo naboji. Kateri namestniki so se pripravljeni žrtvovati v imenu šerifa? In kateri so neusmiljeni zlo..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Bang: The Dice Game Bang: The Dice Game
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang: The Dice Game je samostojna družabna igra s kockami, narejena po priljubljeni zabavni igri BANG!Na Divjem zahodu poteka nenehni boj med zakoni in prepovedmi, med policijo in ubežniki. Tudi tokrat ni nič drugače. Nebo nenadoma potemni oblak puščic. Indijanci napadajo! Ste dovolj pogumni, da se ..
20.99€
Brez DDV:17.20€
Bears vs Babies Bears vs Babies
Novo Ni na zalogi
Založnik: Exploding Kittens
Bears vs Babies je igra s kartami, v kateri gradite luštne in neverjetne pošasti. Pošiljate jih v vojno s "strašnimi" dojenčki.Kup s kartami je sestavljen iz kart, na katerih so deli medveda (in ostalih pošasti) in iz kart, na katerih so dojenčki. Kadar vlečete karto z delom, jo uporabite, da zgradi..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Camel Up 2nd Edition Camel Up 2nd Edition
Ni na zalogi
Založnik: Plan B Games
Camel Up 2nd Edition je družabna igra, v kateri stavite, katera kamela bo prva oz. zadnja prispela okoli piramide. 2. izdaja ima prenovljene komponente in vizualno podobo, medtem ko mehanizem igranja ostaja enak prvotni izdaji.Do 8 igralcev stavi na 5 različnih kamel. Prej ko stavite, večji je izkup..
38.99€
Brez DDV:31.96€
Cards Against Humanity Familiy Edition Cards Against Humanity Familiy Edition
Ni na zalogi
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity Familiy Edition je zabavna igra za družine.Popolnoma nova pridobitev v seriji Cards Against Humanity je tako primerna tudi za mlajše otroke, če le znajo oz. se učijo angleško. Vključeni so v besedno igro z odraslimi, kar prinese polno skledo smeha.Igranje je preprosto, igralec..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Prikazujem 1 od 12 do 129 (11 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.