Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila od 25.9. dalje odpremljena 2.10. Hvala za razumevanje.

Otroške

Otroške
Založnik: Piatnik
Priljubljena zabavna igra Activity je kmalu dobila različico, ki je primerna za mlajše igralce. Activity junior je tako namenjen vsem, ki so stari nad 7 oz. 8 let. Na 330 karticah je opisanih 990 pojmov, ki predstavljajo različno težek izziv. Igralci z risanjem, opisovanjem ali pantomimo enega izmed..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Activity Moj prvi
Ni na zalogi
Založnik: Piatnik
Activity Moj prvi - Iz šestih vijugastih ploskev sestavite poljubno pot, po kateri se bosta sprehodila dva lesena slona. Otroke razdelite v dve skupini. Eden izmed članov ekipe iz kupčka vzame kartico, na kateri je narisan pojem (tudi napisan). Tega mora čim hitreje opisati, narisati ali predstaviti..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Igroljub
Catan Junior je priredba Catana, ene najboljših in najbolj prodajanih družabnih iger vseh časov. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata, les, ananas, ovco). Da gusarji zgradijo naslednji tabor..
27.99€ 32.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Queen Games
Clash of Vikings je igra blefiranja. Zgodba je postavljena v čas po plenjenju, ko se vikingi zasidrajo in v areni razdelijo svoj ulov. Tam se spopadejo in primerjajo svoje bojne veščine ter pokažejo, kako pogumni so pri iskanju dragocenosti. Dober čas in blefiranje sta poglavitna.Igralci prejmete ka..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Piatnik
Človek ne jezi se je igra, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Ta prikupna izvedba s prečudovitimi živalskimi ilustracijami je kot nalašč za družine. Igra ima dvostransko igralno ploščo, na eni strani je za 6 igralcev, na drugi za 4 igralce.VSEBINA:dvostranska igralna plošča, kocka, 24 figur, slovens..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Dobble Animals Dobble Animals
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Animals je še ena odlična igra v priljubljeni seriji Dobble.Igra vsebuje prikupne karte okrogle oblike, na katerih je narisano po 8 različnih živalskih simbolov. Vsaka karta ima z drugo točno in le 1 enak simbol. Vi ga morate, da zmagate, prvi opaziti! Igro lahko igrate na 5 različnih načinov..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Disney Princess je klasična igra Dobble s poslikavami iz sveta Disneya.V prikupni pločevinasti škatlici dobite 30 kart. Vsaka ima z drugo točno in samo en enak simbol. Cilj igralca je, da ga čim prej najde. Družabna igra hitrega opazovanja in refleksov vas ne bo pustila ravnodušnih. Na karti ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Asmodee
Dobble Frozen 2 je nova različica iz serije Dobble. Večkrat nagrajena igra za igralce vseh starosti ohranja svojo mehaniko. Na kartah so naslikani različni junaki iz animiranega filma Frozen 2, vsaka karta pa ima z drugo karto točno en enak simbol oz. sliko. Igro lahko igrate na kar 5 različnih nači..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Harry Potter je igra s kartami, ki se igra tako kot ostale igre iz serije Dobble. Razlika je le v tem, da vas na kartah čakajo uprizorjeni junaki iz sveta priljubljenega čarovnika Harrya Potterja.VSEBINA:55 kart s po 8 simboli, pločevinka, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Dobble Junior Dobble Junior
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Junior je igra, ki ponuja dvojno zabavo oz. dvojno pakiranje. Prvi set kart vsebuje pravljične karakterje in se imenuje Dobble Fantasia. Drugi set je Dobble Food, v katerem najdete prikupne simbole s hrano. Na karticah je po 6 simbolov, vsaka karta pa ima z drugo točno in le en enak simb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Dobble Kids Dobble Kids
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Kids je preprosta različica Dobble, tako da je primeren za mlajše igralce. Vsebuje karte z različnimi podobami, le da jih je manj kot v velikem bratu. Karte imajo 6 podob živali, ki so različnih velikosti. Igrate tako, da razkrivate eno karto za drugo. Prej kot ostali igralci morate najti ist..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Finding Dory je v osnovi igra Dobble Kids, le da ima na karticah narisane simbole oz. junake iz priljubljenega animiranega filma Finding Dory. VSEBINA:karte z narisanimi animiranimi junaki, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let...
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 12 do 51 (5 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.