Menu
Your Cart

Otroške

Otroške
Založnik: Piatnik
Priljubljena zabavna igra Activity je kmalu dobila različico, ki je primerna za mlajše igralce. Activity junior je tako namenjen vsem, ki so stari nad 7 oz. 8 let. Na 330 karticah je opisanih 990 pojmov, ki predstavljajo različno težek izziv. Igralci z risanjem, opisovanjem ali pantomimo enega izmed..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Založnik: Piatnik
Iz šestih vijugastih ploskev sestavite poljubno pot, po kateri se bosta sprehodila dva lesena slona. Otroke razdelite v dve skupini. Eden izmed članov ekipe iz kupčka vzame kartico, na kateri je narisan pojem (tudi napisan). Tega mora čim hitreje opisati, narisati ali predstaviti s pomočjo pantomime..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Catan Junior
-15 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Catan Junior je razprodan. Založnik novo zalogo napoveduje za maj 2021.Ena najboljših iger vseh časov je dobila svojo priredbo v odlični Catan Junior. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata.....
27.99€ 32.99€
Brez DDV:22.94€
Čebelica Hana leti čez pisane travnike, polne rožic. Ker je pridna čebelica, kar naprej nabira nektar in ga nosi nazaj v panj. Hanini prijatelji čakajo, da bodo nektar spremenili v čudoviti sladki med. Otroci pomagajo čebelici Hani pri pridobivanju medu, da bo lahko napolnila poln lonček. Figura čeb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Piatnik
Človek ne jezi se je igra, ki ne sme manjkati v nobenem domu. Ta prikupna izvedba s prečudovitimi živalskimi ilustracijami je kot nalašč za družine. Igra ima dvostransko igralno ploščo, na eni strani je za 6 igralcev, na drugi za 4 igralce.VSEBINA:dvostranska igralna plošča, kocka, 24 figur, slovens..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Asmodee
Dobble Animals je še ena odlična igra v priljubljeni seriji Dobble.Igra vsebuje prikupne karte okrogle oblike, na katerih je narisano po 8 različnih živalskih simbolov. Vsaka karta ima z drugo točno in le 1 enak simbol. Vi ga morate, da zmagate, prvi opaziti! Igro lahko igrate na 5 različnih načinov..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Frozen 2 je nova različica iz serije Dobble. Večkrat nagrajena igra za igralce vseh starosti ohranja svojo mehaniko. Na kartah so naslikani različni junaki iz animiranega filma Frozen 2, vsaka karta pa ima z drugo karto točno en enak simbol oz. sliko. Igro lahko igrate na kar 5 različnih nači..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Harry Potter je igra s kartami, ki se igra tako kot ostale igre iz serije Dobble. Razlika je le v tem, da vas na kartah čakajo uprizorjeni junaki iz sveta priljubljenega čarovnika Harrya Potterja.VSEBINA:55 kart s po 8 simboli, pločevinka, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Dobble Junior Dobble Junior
Vroče Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Junior je igra, ki ponuja dvojno zabavo oz. dvojno pakiranje. Prvi set kart vsebuje pravljične karakterje in se imenuje Dobble Fantasia. Drugi set je Dobble Food, v katerem najdete prikupne simbole s hrano. Na karticah je po 6 simbolov, vsaka karta pa ima z drugo točno in le en enak simb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids je preprosta različica Dobble, tako da je primeren za mlajše igralce. Vsebuje karte z različnimi podobami, le da jih je manj kot v velikem bratu. Karte imajo 6 podob živali, ki so različnih velikosti. Igrate tako, da razkrivate eno karto za drugo. Prej kot ostali igralci morate najti ist..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Cars 3 je igra Dobble, le da ima na karticah narisane junake iz animiranega fima Cars 3. Primerna je za otroke od 4 let naprej. Igralci tekmujejo, kdo najde prej pravi oz. ujemajoči simbol. VSEBINA:karte z narisanimi priljubljenimi animiranimi junaki, pločevinka, angleška izdaja in ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Finding Dory je v osnovi igra Dobble Kids, le da ima na karticah narisane simbole oz. junake iz priljubljenega animiranega filma Finding Dory. VSEBINA:karte z narisanimi animiranimi junaki, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let...
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 12 do 52 (5 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.