Menu
Your Cart

Dostava in poštnina

Strošek pakiranja in dostave znaša 4,39 €. Paketi s plačilom po povzetju/odkupnino stanejo 1,00 € več (5,39 €), kar je ob koncu naročila vidno kot dodatek za plačilo po povzetju. Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo vsi paketi v vrednosti nad 70,00 € brezplačno poštnino. 

V kolikor med naročilom izberete plačilo v obliki predračuna (TRR), plačate hkrati tudi poštnino, kar pomeni, da kurirska služba pri dostavi ničesar ne zaračuna. 
V primeru plačila po povzetju nekaterim kurirskim službam ob dostavi paketa plačate kupnino s stroški pakiranja in pošiljanja ter dodatno provizijo za opravljeno storitev (kupnina + 4,39 € stroški pakiranja in dostave + 1,00 € dodatek za plačilo po povzetju + provizija dostavne službe).

Paketi bodo poslani na naslov, ki ste ga v naročilu navedli kot naslov za dostavo. Če vas med dostavo ni na izbranem naslovu, vam bo kurirska služba pustila obvestilo o mestu in roku prevzema pošiljke. 

Meeple.si sam izbere dostavno službo za odpremo paketa. Trenutno sodelujemo z naslednjimi dostavnimi službami: GLS in Pošta Slovenije. S kurirji oz. dostavnimi službami se posvetujte o različnih možnostih dostave in prevzetja pošiljk (Paketomati/paketne trgovine/prevzem na lokaciji: paket vam pustijo pred vhodom, na terasi, pod nadstreškom ...). 

Spletna trgovina meeple.si slovi po hitri odpremi. Posebej se potrudimo, da izbrane izdelke čim prej pripravimo in odpošljemo. Naročila odpošljemo naprej praviloma naslednji delovni dan. Dostavne službe zagotavljajo dostavo v roku 2 - 7 delovnih dni. Zaradi povečanega obsega dela dostavnih služb v prazničnih časih pravočasno oddajte naročilo.

Če ste med naročilom izbrali plačilo po predračunu, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in se izognete dodatnemu čakanju. Igra je po izbiri plačila v obliki predračuna za vas rezervirana 3 dni. Če v tem času ne prejmemo potrdila o plačilu ali plačila, se igra vrne v spletno trgovino, vaš nakup je preklican.

Za ustanove, ki družabne igre naročajo preko e-naročilnic (e-računi), smo zaradi plačilne nediscipline primorani artikle odpošiljati šele, ko so plačani.

Če naročilo dostavljate na drug naslov, morda kot darilo, presenečenje, vam na vašo željo k paketu priložimo tudi sporočilo, voščilo. Igro po želji tudi zavijemo.

Pravica kupca je, da v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od nakupa. O tem nas mora nemudoma obvestiti. Vrniti ga mora v roku 14 dni od oddanega sporočila na naslov Brigita Klepej Hrovatič s.p., Pod Kojzico 11, 3272 Rimske Toplice nepoškodovan, v celoti in v originalni embalaži (neodprt, še zapakiran s folijo) ter s priloženim računom. Stroške pošiljanja v tem primeru nosi kupec (paketov z odkupnino ne sprejemamo). Podjetje vrne kupnino na TRR v 14 dneh od prejema vrnjenega artikla (stroškov pakiranja in dostave ne vračamo).

Kupci ste naročeno blago dolžni prevzeti in ga plačati. V primeru ne prevzetja/zavrnitve paketa kupcu zaračunamo stroške, ki nam jih je s tem povzročil, kar znaša 9,99€ (poštnina pošiljanja in vračanja pošiljke, stroški pakiranja in embalaže, administrativni stroški). Paketov z odkupnino ne sprejemamo. V kolikor paketov z odkupnino (po povzetju) ne prevzamete oz. ne poravnate stroškov, ki ste jih povzročili ponudniku, podjetje zoper kupca sproži sodni postopek. 
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.