Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Dostava in poštnina

V ČASU VIRUSA COVID-19 VAS PROSIMO, da zaščitite sebe, bližnje in kurirje, zato naročene izdelke plačajte na TRR in se izognite neposrednemu stiku.
GLS in Pošta Slovenije zagotavljata nemoteno dostavo, ki poteka brez fizičnih kontaktov in na prostem. Z njimi se posvetujte o različnih možnostih dostave in prevzetja pošiljk (poslužujte se Paketomatov ali se dogovorite za poseben prevzem na vaši lokaciji: paket vam pustijo pred vhodom, na terasi, pod nadstreškom, ...). 

Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo vsi paketi v vrednosti nad 70,00€ brezplačno poštnino. 
Sicer znaša strošek poštnine za izdelke, ki so plačani na TRR in težki do 480g le 2,99€. Dostava težjih paketov do vrednosti 70,00€, ki so plačani na TRR, znaša 4,39€. Paketi z odkupnino oz. s plačilom po povzetju stanejo 1€ več (3,99€ ali 5,39€), kar je ob koncu naročila vidno kot Dodatek za plačilo po povzetju. 

Za nas naročila z nižjo poštnino praviloma dostavlja Pošta Slovenije, naročila z višjo poštnino ter brezplačno poštnino pa praviloma GLS. Paketi bodo poslani na naslov, ki ste ga v naročilu navedli kot naslov za dostavo. 

V kolikor med naročilom izberete plačilo v obliki predračuna, plačate hkrati tudi poštnino, kar pomeni, da kurirska služba pri dostavi ne zaračuna provizije. 
Če ste izbrali način plačila po povzetju, kurirski službi ob dostavi paketa plačate kupnino s stroški pakiranja in pošiljanja ter dodatno provizijo za opravljeno storitev (kupnina + 2,99/4,39€ stroški pakiranja in dostave + 1,00€ dodatek za plačilo po povzetju + provizija dostavne službe).

Dostave potekajo dopoldne. Če vas na izbranem naslovu ni, vam bo kurirska služba pustila obvestilo o mestu in roku prevzema pošiljke. 

Spletna trgovina meeple.si slovi po hitrem dostavnem času. Posebej se potrudimo, da izbrane izdelke čim prej pripravimo in odpošljemo. Naročila, ki so oddana do 12. ure, odpošljemo naprej ta ali najkasneje naslednji delovni dan. Pošta Slovenije/GLS zagotavljata dostavo v roku dveh (do štirih delovnih) dni.

Če ste med naročilom izbrali plačilo po predračunu, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in se izognete dodatnemu čakanju. Igra je po izbiri plačila v obliki predračuna za vas rezervirana 3 dni (NOVEMBRA IN DECEMBRA LE 48 UR), če v tem času ne prejmemo potrdila o plačilu ali plačila, se igra vrne v spletno trgovino.

Če naročilo dostavljate na drug naslov, morda kot darilo, presenečenje, vam na vašo željo k paketu priložimo tudi sporočilo, voščilo.

Pravica kupca je, da v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od nakupa. O tem nas morate nemudoma obvestiti. Vrniti ga morate v roku 14 dni od oddanega sporočila na naslov Brigita Klepej Hrovatič s.p., Pod Kojzico 11, 3272 Rimske Toplice nepoškodovan, v celoti in v originalni embalaži (neodprt, še zapakiran s folijo) ter s priloženim računom. Stroške pošiljanja v tem primeru nosite kupci (paketov z odkupnino ne sprejemamo). Podjetje vam vrne kupnino na TRR v 14 dneh od prejema vrnjenega artikla (stroškov pakiranja in dostave ne vračamo).

Kupci ste naročeno blago dolžni prevzeti in ga plačati. V primeru neprevzetja/zavrnitve paketa kupcu zaračunamo stroške, ki nam jih je s tem povzročil, kar znaša 9,99€ (poštnina pošiljanja in vračanja pošiljke, stroški pakiranja in embalaže, administrativni stroški). Paketov z odkupnino ne sprejemamo. V kolikor paketov z odkupnino (po povzetju) ne prevzamete oz. ne poravnate stroškov, ki ste jih povzročili ponudniku, podjetje zoper kupce sproži sodni postopek.