Menu
Your Cart

Dostava in poštnina

V ČASU VIRUSA COVID-19 VAS PROSIMO, da zaščitite sebe, bližnje in kurirja, zato naročene izdelke plačajte na TRR in se izognite neposrednemu stiku.
Trenutno sodelujemo z naslednjimi dostavnimi službami: GLS in Pošta Slovenije. S kurirji oz. dostavnimi službami se posvetujte o različnih možnostih dostave in prevzetja pošiljk (Paketomati/paketne trgovine/prevzem na lokaciji: paket vam pustijo pred vhodom, na terasi, pod nadstreškom ...). 

Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo vsi paketi v vrednosti nad 70,00 € brezplačno poštnino. 
Strošek poštnine za izdelke, ki so plačani na TRR in težki do 480g, znaša le 2,99 €. Sicer znaša strošek pakiranja in dostave 4,39 €.
Paketi s plačilom po povzetju/odkupnino stanejo 1,00 € več (3,99 € ali 5,39 €), kar je ob koncu naročila vidno kot Dodatek za plačilo po povzetju. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna še provizijo.

V kolikor med naročilom izberete plačilo v obliki predračuna (TRR), plačate hkrati tudi poštnino, kar pomeni, da kurirska služba pri dostavi ne zaračuna provizije. 
Če ste izbrali način plačila po povzetju, kurirski službi ob dostavi paketa plačate kupnino s stroški pakiranja in pošiljanja ter dodatno provizijo za opravljeno storitev (kupnina + 2,99/4,39 € stroški pakiranja in dostave + 1,00 € dodatek za plačilo po povzetju + provizija dostavne službe (Pošta Slovenije)). Pri Pošti Slovenije je pri plačilu po povzetju možno le plačilo z gotovino.

Paketi bodo poslani na naslov, ki ste ga v naročilu navedli kot naslov za dostavo. Če med dostavo niste na izbranem naslovu, vam bo kurirska služba pustila obvestilo o mestu in roku prevzema pošiljke. 

Meeple.si sam izbere dostavno službo za odpremo paketa. V kolikor imate pri tem posebne želje, nam pišite na info@meeple.si. Pri naročilu označite poštnino 4,39 €, mi pa vam bomo kasneje obračunali poštnino na podlagi vaših želj. Praviloma se poštnina podraži. V kolikor izberete plačilo na TRR, predhodno počakajte na novI izračun. 
  
Spletna trgovina meeple.si slovi po hitri odpremi. Posebej se potrudimo, da izbrane izdelke čim prej pripravimo in odpošljemo. Naročila odpošljemo naprej najkasneje naslednji delovni dan. Dostavne službe zagotavljajo dostavo v roku 2 - 7 delovnih dni. Zaradi povečanega obsega dela dostavnih služb v prazničnih časih pravočasno opravite naročilo.

Če ste med naročilom izbrali plačilo po predračunu, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in se izognete dodatnemu čakanju. Igra je po izbiri plačila v obliki predračuna za vas rezervirana 3 dni, če v tem času ne prejmemo potrdila o plačilu ali plačila, se igra vrne v spletno trgovino, vaš nakup je preklican.

Za ustanove, ki družabne igre naročajo preko e-naročilnic (e-računi), smo zaradi plačilne nediscipline primorani artikle odpošiljati šele, ko so plačani.

Če naročilo dostavljate na drug naslov, morda kot darilo, presenečenje, vam na vašo željo k paketu priložimo tudi sporočilo, voščilo. Igro po želji tudi zavijemo.

Pravica kupca je, da v 14 dneh od prevzema blaga odstopi od nakupa. O tem nas morate nemudoma obvestiti. Vrniti ga morate v roku 14 dni od oddanega sporočila na naslov Brigita Klepej Hrovatič s.p., Pod Kojzico 11, 3272 Rimske Toplice nepoškodovan, v celoti in v originalni embalaži (neodprt, še zapakiran s folijo) ter s priloženim računom. Stroške pošiljanja v tem primeru nosite kupci (paketov z odkupnino ne sprejemamo). Podjetje vam vrne kupnino na TRR v 14 dneh od prejema vrnjenega artikla (stroškov pakiranja in dostave ne vračamo).

Kupci ste naročeno blago dolžni prevzeti in ga plačati. V primeru neprevzetja/zavrnitve paketa kupcu zaračunamo stroške, ki nam jih je s tem povzročil, kar znaša 9,99€ (poštnina pošiljanja in vračanja pošiljke, stroški pakiranja in embalaže, administrativni stroški). Paketov z odkupnino ne sprejemamo. V kolikor paketov z odkupnino (po povzetju) ne prevzamete oz. ne poravnate stroškov, ki ste jih povzročili ponudniku, podjetje zoper kupce sproži sodni postopek. 
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.