Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.

Dostava in poštnina

Da bo vaš spletni nakup čim cenejši, smo poskrbeli, da imajo vsi paketi v vrednosti nad 70€ brezplačno poštnino. 
Sicer znaša strošek poštnine za izdelke, težke do 480g, le 2,79€ oz. za vse ostale do 70€, le 4,39€.

Za nas naročila dostavljata Pošta Slovenije ali GLS. Poslana bodo na naslov, ki ste ga v naročilu navedli kot naslov za dostavo. 

V kolikor med naročilom izberete plačilo v obliki predračuna, plačate hkrati tudi poštnino. 
Če ste izbrali način plačila po povzetju, kurirski službi ob dostavi paketa plačate znesek nakupa, poštnino (če seveda ni brezplačna) ter provizijo za opravljeno storitev.

Dostave potekajo dopoldne. Če vas na izbranem naslovu slučajno ne bo, vam bo kurirska služba pustila obvestilo o mestu in roku prevzema pošiljke. 

Za Vas se prav posebej potrudimo, da izbrane izdelke čim prej pripravimo in pošljemo. Zato gredo vsa naročila, ki so oddana do 12. ure, praviloma še isti delovni dan naprej. Pošta Slovenije/GLS zagotavljata dostavo v roku dveh (do štirih delovnih) dni.

Če ste med naročilom izbrali plačilo po predračunu, bomo vaše izdelke poslali na pot takoj, ko prejmemo plačilo, lahko pa nam pošljete potrdilo o plačilu in se izognete dodatnemu čakanju. Igra je po izbiri plačila v obliki predračuna za vas rezervirana 3 delovne dni, če v tem času račun ni poravnan, se igra vrne v spletno trgovino.

Če naročilo dostavljate na drug naslov, morda kot darilo, presenečenje, vam na vašo željo k paketu priložimo tudi sporočilo, voščilo.

Kupci imate pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga odstopite od nakupa. O tem nas morate nemudoma obvestiti. Izdelek morate  seveda najprej prevzeti in ga nato vrniti v roku 14 dni od oddanega sporočila na naslov Brigita Klepej Hrovatič s.p., Pod Kojzico 11, 3272 Rimske Toplice nepoškodovan, v celoti in v originalni embalaži (neodprt, še zapakiran s folijo). Stroške pošiljanja v tem primeru nosite kupci (paketov z odkupnino ne sprejemamo). Kupci ste naročeno blago dolžni prevzeti in ga plačati. V kolikor paketov z odkupnino (po povzetju) ne prevzamete, podjetje zoper kupce sproži sodni postopek.