Menu
Your Cart

King of New York

King of New York
King of New York
King of New York
Ni na zalogi
King of New York
King of New York
King of New York
King of New York

King of New York - V mestu, ki nikoli ne spi, se vedno nekaj dogaja. Mogoče so krive vse tiste mestne luči, mogoče energija, mogoče pa velikanske pošasti, ki rušijo mesto.

King of New York ima mnogo novih načinov za igranje, kljub temu pa ohranja prvotno shemo igre King of Tokyo. V mestu se nahajajo stavbe ter maščevalne vojaške enote, vse pripravljene na uničenje. Igra vsebuje šest pošasti. Met kock pa morda prav vaši pošasto zada hudo bolečino. 

Boste v središču pozornosti, boste zvezda? Ali boste raje branitelj mesta in se boste spoprijateljili s kipom svobode? Vsako mestno okrožje ima svoj utrip, a da bi resnično vladali velikemu jabolku, morate prevzeti Manhattan.

VSEBINA:

66 kart, 46 žetonov učinka, 6 plošč, figur in podstavkov za pošasti, 45 ploščic zgradb/enot, pribl. 50 kockic energije, 8 kock, igralna plošča, angleška izdaja in angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik IELLO
Avtor Richard Garfield
Ilustrator Sébastien Lamirand, Igor Polouchine, Régis Torres, Alexey Yakovlev
Število igralcev 2 - 6
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 40'
Čas igranja do 40'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2017
37.99€
Brez DDV: 31.14€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.