Menu
Your Cart

Za 2

Za 2
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Igroljub
Catan Dvoboj, igra s kartami za dva igralca se je po mnogih letih premora vrnila na naše police v prenovljeni in malenkost spremenjeni izdaji. Ima manj kart, vse pa lahko uporabite že od začetka igranja. Catan Dvoboj sledi osnovnemu Catanu, zato tudi tukaj povezujete ceste in naselja. Imate maj..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Plaid Hat Games
Crystal Clans je čudovito ilustrirana igra za dva igralca, ki se vojskujeta. Vsak igralec vodi svoj vod po bojnem polju in zbira kristale, s katerimi ima moč za prevlado. Igralec poveljuje enemu od 6 klanov. Crystal Clans ponuja nov igralni mehanizem, saj več, kot storite, ko ste na potezi, več..
34.99€ 38.49€
Brez DDV:28.68€
Fight for Olympus
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Igralca v Fight for Olympus uporabljata vojake, junake in polbogove, da se z njimi borita proti nasprotniku. S kartami prevzameta nadzor nad Trojo, Olimpom in preročiščem v Delfih. Hkrati rekrutirata junake in polbogove, kot so Heraklej, Hektor in Ahil. Z njimi povečata svoje zmožnosti in sta korak ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Game of Thrones Card Game (HBO) Game of Thrones Card Game (HBO)
Ni na zalogi
V deželo, kjer poletja trajajo desetletja in zime neskončno dolgo, prihajajo težave. Igra temelji na knjigah A Song of Ice and Fire Georga R. R. Martina oz. HBO-jevi fantazijski seriji Game of Thrones. Gre za epski spopad za moč in prevlado v velikem in nasilnem kraljestvu. Dve močni družini se spop..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Harry Potter Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts Harry Potter Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts je tekmovalna igra s kartami za dva igralca. Igralca izmenoma igrata karte, izvajata akcije in pridobivata nove karte, da si zgradita močnejši kup s kartami. Ves čas se njuna obramba izboljšuje. Da bi zmagali, morate svojega nasprotnika šok..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Britanski parlament so napadli! Na mestu zločina je zelo malo sledi in Scotland Yard tava v temi. Pomaga jim lahko samo Sherlock Holmes. Toda iz ozadja deluje tudi Moriarty, ki skuša zabrisati čim več sledi. In tako se razplamti dvoboj med obema najbrilijantnejšima umoma v Londonu. Uspešen bo tisti,..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Igroljub
Izgubljena mesta (po novem Lost Cities Dvoboj) je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Igroljub
Kahuna je taktična družabna igra za dva igralca, ki se borita za prevlado arhipelaga. Slednjega sestavlja 12 manjših otokov. Kot starodavna čarovnika se borita s čarovnijo in vso modrostjo, ki jo premoreta. A nadzor nad otočjem ni tako enostaven, saj ju moč morja premetava na vse strani, usoda ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Blue Orange Games
Kingdomino Duel je igra s kockami za dva igralca. Igralca v svoji potezi sestavljata domino tako, da združujeta 2 kocki in si ju narišeta na svojo igralno površino.Igralec 1 izbere eno kocko, igralec 2 izbere drugo in tretjo, igralec 1 pa še četrto. Točke za ozemlja pridobivata tako, kot v osnovni i..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Od Shadowlands na jugu, do Burning Sands na severu, od Twilight Mountains na zahodu, do Islands of Spice and Silk na vzhodu – to je Rokugan, smaragdni imperij. Zahvaljujoč sedmim velikim klanom, ki so služili vladarju, stoji že več kot tisoč let. Kot varuh in politik je vsak klan posebej izpolnil sv..
29.99€ 38.49€
Brez DDV:24.58€
Onitama Onitama
Ni na zalogi
Založnik: Arcane Wonders
Onitama je elegantna in enostavna abstraktna strateška igra za dva. Prevzamete vlogo učitelja, ki mu sledijo učenci, menihi in skušate poraziti nasprotnika. Oboroženi ste le s peščico premikov, bistroumnostjo in pozornostjo.V igri je plošča 5x5, oba igralca začneta s 5 figurami na svoji strani, glav..
33.99€
Brez DDV:27.86€
Prikazujem 1 od 12 do 20 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.