Menu
Your Cart

Za 2

Za 2
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Igroljub
Catan Dvoboj, igra s kartami za dva igralca se je po mnogih letih premora vrnila na naše police v prenovljeni in malenkost spremenjeni izdaji. Ima manj kart, vse pa lahko uporabite že od začetka igranja. Catan Dvoboj sledi osnovnemu Catanu, zato tudi tukaj povezujete ceste in naselja. Imate maj..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: Plaid Hat Games
Crystal Clans je čudovito ilustrirana igra za dva igralca, ki se vojskujeta. Vsak igralec vodi svoj vod po bojnem polju in zbira kristale, s katerimi ima moč za prevlado. Igralec poveljuje enemu od 6 klanov. Crystal Clans ponuja nov igralni mehanizem, saj več, kot storite, ko ste na potezi, več..
38.49€
Brez DDV:31.55€
Založnik: Mayfair Games
Igralca v Fight for Olympus uporabljata vojake, junake in polbogove, da se z njimi borita proti nasprotniku. S kartami prevzameta nadzor nad Trojo, Olimpom in preročiščem v Delfih. Hkrati rekrutirata junake in polbogove, kot so Heraklej, Hektor in Ahil. Z njimi povečata svoje zmožnosti in sta korak ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Game of Thrones Card Game (HBO) Game of Thrones Card Game (HBO)
Ni na zalogi
V deželo, kjer poletja trajajo desetletja in zime neskončno dolgo, prihajajo težave. Igra temelji na knjigah A Song of Ice and Fire Georga R. R. Martina oz. HBO-jevi fantazijski seriji Game of Thrones. Gre za epski spopad za moč in prevlado v velikem in nasilnem kraljestvu. Dve močni družini se spop..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Hanamikoji Hanamikoji
Ni na zalogi
Založnik: EmperorS4
Hanamikoji je strateška igra s kartami, ki vas popelje na Japonsko, natančneje na ulico Hanamikoji. Tam so doma gejše, graciozne in elegantne žene, ki obvladajo umetnost, glasbo, petje, ples in zabavo. Po letih urjenja in učenja postanejo globoko spoštovane in občudovane. Igra je za dva igralca..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: USAopoly
Harry Potter Hogwarts Battle: Defence Against the Dark Arts je tekmovalna igra s kartami za dva igralca. Igralca izmenoma igrata karte, izvajata akcije in pridobivata nove karte, da si zgradita močnejši kup s kartami. Ves čas se njuna obramba izboljšuje. Da bi zmagali, morate svojega nasprotnika šok..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Hero Realms: Deckbuilding Game Hero Realms: Deckbuilding Game
Ni na zalogi
Založnik: White Wizard Games
Hero Realms: Deckbuilding Game je fantazijska igra ustvarjalcev nagrajene Star Realms. Gre za igro s kartami, v kateri gradite kupčke in jih širite.Igrate lahko eden na enega ali v skupinah. Dodate lahko začetne kupčke kart: Cleric, Fighter, Ranger, Thief, Wizard, Dragon.Dragocene točke lahko dobite..
20.49€
Brez DDV:16.80€
Hive Hive
Ni na zalogi
Založnik: HUCH!
Hive je preprosta igra za učenje in igranje, ki ima neverjetno igralno globino. Kar kliče po tem, da zmagate in se težko uprete, da ne bi igrali toliko časa, da premagate nasprotnika. Vsako igranje je drugačno, saj ni igralne plošče, le izredno kvalitetno izdelane ploščice. Te imajo narisane živali ..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Igroljub
Britanski parlament so napadli! Na mestu zločina je zelo malo sledi in Scotland Yard tava v temi. Pomaga jim lahko samo Sherlock Holmes. Toda iz ozadja deluje tudi Moriarty, ki skuša zabrisati čim več sledi. In tako se razplamti dvoboj med obema najbrilijantnejšima umoma v Londonu. Uspešen bo tisti,..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Igroljub
Izgubljena mesta (po novem Lost Cities Dvoboj) je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Igroljub
Kahuna je taktična družabna igra za dva igralca, ki se borita za prevlado arhipelaga. Slednjega sestavlja 12 manjših otokov. Kot starodavna čarovnika se borita s čarovnijo in vso modrostjo, ki jo premoreta. A nadzor nad otočjem ni tako enostaven, saj ju moč morja premetava na vse strani, usoda ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.