Menu
Your Cart

Akcija!

Družabna igra A Column of Fire (Das Fundament der Ewigheit) je postavljena v Evropo, v čas vladavine Elizabete I. V Angliji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem katoliki in protestanti tekmujejo med sabo za prevlado in vpliv. V politično nestabilnem času iznajdljivi in pogumni tajni agenti spletkari..
37.99€ 44.99€
Brez DDV:31.14€
A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed) A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)
-8 % Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire i..
59.99€ 64.99€
Brez DDV:49.17€
Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le,..
29.99€ 31.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: dlp games
Ste v južnoameriškem visokogorju Altiplano, med visokimi gorskimi območji Bolivije in Peruja. Pri nadmorski višini več kot 3000 metrov imajo ljudje zahtevne vegetacijske pogoje, ki jih morajo izkoristiti v svoj prid. Prebivalci se ukvarjajo z ribolovom na jezeru Titicaca, rudarjenjem, rejo plemenski..
47.99€ 49.99€
Brez DDV:39.34€
Catan Catan
Vroče -10 %
Založnik: Igroljub
Catan je priljubljena namizna družabna igra, v kateri naseljujete prazen otok. Vsak igralec prične igro z dvema naseljema in priloženo cesto. Vaša naselja postopoma rastejo v mesta, ki so prepletena s cestami. Met kocke in položaj vaših nepremičnin določajo, katero surovino boste prejeli. Z različni..
34.99€ 38.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Igroljub
Catan Junior je priredba Catana, ene najboljših in najbolj prodajanih družabnih iger vseh časov. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata, les, ananas, ovco). Da gusarji zgradijo naslednji tabor..
27.99€ 32.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Razširitev Mesta in vitezi vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.Mesta rastejo in uspevajo, a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavit..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Catan Pomorci Catan Pomorci
-13 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Ahoj! Veter se poigrava z jadri in pred vami se razprostira širno morje.Za gradnjo ladje potrebujete dve surovini - les in volno. Ladje postavljate kot ceste - na meje med dvema šesterokotnima poljema. Svoje ladje lahko uporabite vzdolž obale in na odprtem morju. Zato se le podajte na neznane otoke ..
27.99€ 31.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Catan Raziskovalci in gusarji so razširitev in ne samostojna igra. To pomeni, da jo lahko igrate le z osnovno igro Catan. Združljiva je s katerokoli osnovno igro Catan, ki ima plastične figurice (in ne lesene).S Catanom Raziskovalci in gusarji se boste podali v neznane vode. Na novo odkritih otokih ..
39.99€ 41.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Igroljub
Tvoja naselja in mesta stojijo na južnoameriških visokih planotah. Pri menjavi svojega blaga, kot so ribe, koka in perje, ustvarjaj dobiček. Izgradi razvejano cestno omrežje in razvijaj svojo bojno moč. Samo tako boš lahko popeljal svoja plemena do uspeha. Toda tvoja prva naselja bo kmalu prerasla g..
40.99€ 48.99€
Brez DDV:33.60€
Založnik: Igroljub
Rešite Catan! Premagajte nevarne zmaje, zgradite veliki kanal in odkrijte skrite zaklade. Šest razburljivih scenarijev ponuja mnogo novih elementov za izkušene igralce. Na vas že čakajo različne nove dogodivščine!Catan Zakladi, zmaji in raziskovalci niso samostojna igra, temveč razširitev, za katero..
19.99€ 20.99€
Brez DDV:16.39€
Century: Golem Edition - Eastern Mountains Century: Golem Edition - Eastern Mountains
Novo -13 %
Založnik: Plan B Games
Century: Golem Edition - Eastern Mountains je nadaljevanje uspešnice Century: Golem Edition. Na zalogi imamo zadnjo igro. Škatla te igre je bila med transportom poškodovana, ima udrtino na vogalu. Akcijska cena 34,99 € velja za to igro. Za fotko ali dodatne info nam pišite na info@meeple.si.Igralci ..
34.99€ 39.99€
Brez DDV:28.68€
Prikazujem 1 od 12 do 56 (5 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.