Menu
Your Cart

Akcija!

51st State Master Set 51st State Master Set
-10 % Ni na zalogi
Založnik: Portal Games
Svet, kot ga poznate, ne obstaja več. Ni več vlade, ne vojske, ne civilizacije. Združene države so propadle in po tridesetih letih, ko se je začela vojna, skuša nova oblast prevzeti nadzor nad uničeno državo. Vzpostaviti želi nov red, imeti nadzor nad drugimi in ustvariti novo državo - 51st State.51..
37.99€ 41.99€
Brez DDV:31.14€
Družabna igra A Column of Fire (Das Fundament der Ewigheit) je postavljena v Evropo, v čas vladavine Elizabete I. V Angliji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem katoliki in protestanti tekmujejo med sabo za prevlado in vpliv. V politično nestabilnem času iznajdljivi in pogumni tajni agenti spletkari..
37.99€ 44.99€
Brez DDV:31.14€
A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od Velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire i..
57.99€ 59.99€
Brez DDV:47.53€
Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le,..
29.99€ 31.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Galakta
Age of Thieves je fantazijska in strateška namizna igra. Cesar Lucius IV. obišče mesto Hadria. S seboj prevaža cesarske dragulje. Varujejo ga meščani, a nekaj drznih tatov to ne ustavi. Njihov cilj je ukrasti dragulje.Age of Thieves vas popelje v svet temačnih ulic in umazanih poslov. Ukradete ne le..
44.99€ 49.99€
Brez DDV:36.88€
Agricola Familiy Edition
-44 % Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Agricola Family Edition je uvod v klasiko Agricola. Nima kart in pravila so zelo poenostavljena, še vedno pa nudi dobro igralno izkušnjo. Agricola Familiy Edition predstavlja super izhodišče za "pravo" Agricolo. Igralci začnejo z dvema članoma družine in jo postopoma širijo. To daje več akcij, ..
26.99€ 47.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: dlp games
Ste v južnoameriškem visokogorju Altiplano, med visokimi gorskimi območji Bolivije in Peruja. Pri nadmorski višini več kot 3000 metrov imajo ljudje zahtevne vegetacijske pogoje, ki jih morajo izkoristiti v svoj prid. Prebivalci se ukvarjajo z ribolovom na jezeru Titicaca, rudarjenjem, rejo plemenski..
47.99€ 49.99€
Brez DDV:39.34€
Bang: The Dice Game Bang: The Dice Game
-8 % Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang: The Dice Game je samostojna družabna igra s kockami, narejena po priljubljeni zabavni igri BANG!Na Divjem zahodu poteka nenehni boj med zakoni in prepovedmi, med policijo in ubežniki. Tudi tokrat ni nič drugače. Nebo nenadoma potemni oblak puščic. Indijanci napadajo! Ste dovolj pogumni, da se ..
17.99€ 19.49€
Brez DDV:14.75€
Between Two Castles of Mad King Ludwig Between Two Castles of Mad King Ludwig
Novo -5 %
Založnik: Stonemaier Games
Kralj zahteva svoj grad! Vi ste priznani gradbenik, kralj pa vas je osebno zaprosil, da mu ustvarite grad. A tako pomemben projekt zahteva več kot enega človeka. Zato dobite pri vsaki nalogi par rok. Z dobrim načrtovanjem in partnerstvom boste ustvarili najbolj impresiven grad na svetu.Between Two C..
37.99€ 39.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Igroljub
Ste v dobi velikih odkritij, ko vaše in druge ladje najdejo neznani otok Catan. Pomorščaki komaj čakajo, da stopijo na kopno, zato otok takoj naselijo z dvema naseljema. Tu kmalu postane tesno, zato pomorščaki - igralci gradite ceste in ustanavljate nova naselja, ki sčasoma zrastejo v mesta. Da bi s..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Catan Junior
-15 % Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
Catan Junior je razprodan. Založnik novo zalogo napoveduje za maj 2021.Ena najboljših iger vseh časov je dobila svojo priredbo v odlični Catan Junior. Igralci so gusarji, ki si želijo po otokih urediti svoja skrivališča. Kdor želi postati uspešen gusar, potrebuje dobro opremo (sabljo, vrečo zlata.....
27.99€ 32.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Igroljub
Razširitev Mesta in vitezi vsebuje mnogo novih elementov in vam omogoči, da doživite težavne, a tudi izredno napete in intenzivne pustolovščine na Catanu.Mesta rastejo in uspevajo, a prav bogastvo privabi na otok tudi barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Ostane vam prav malo časa, da sestavit..
29.99€ 33.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 12 do 73 (7 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.