Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Dream Catchers

Dream Catchers je prikupna kooperativna igra za 2 do 4 igralce. Ste skupina lovilcev sanj oz. zapriseženi zaščitniki spečih otrok. Ščitite jih pred nočnimi morami in pred pošastmi pod posteljo. 

Z zbiranjem kart moči morate ujeti sladke sanje in otroku zagotoviti dober spanec. Ali pa odstraniti nočno moro in zaščititi otroke pred napadom. Igralci si lahko med sabo karte izmenjavate in si pomagate pri nalogah. 

Ponoči se seveda od nikoder prikažejo pošasti, ki napadajo sanjače in lovilce sanj. Če se pod posteljo skrivajo 3 pošasti, te zbudijo otroka, igralci pa izgubijo. Nekatere pošasti so zvite in vam lahko pobegnejo. Z vsakim igralcem na potezi se bliža zora in konec igre.

VSEBINA:

6 kart lovilcev sanj, 33 kart moči, 12 kart s skrinjo zakladov, 4 karte reference, 32 ploščic sanj, 8 ploščic pošasti, 5 ploščic s spalnico, kocka, 7 žetonov pošasti, 1 žeton za čas, 6 žetonov, 2 žetona točkovanja sanj, ang. izdaja z ang. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!Podrobnosti
ZaložnikPlay Nation Studios
AvtorGabriel Leow
IlustratorPing Ting Sim
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost13+
Čas igranja od25'
Čas igranja do35'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnane
Leto izdaje2019

Dream Catchers

  • Šifra: MSPNSDC01
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 39.99€