Menu
Your Cart

Joking Hazard

Joking Hazard
Joking Hazard
Joking Hazard
Vroče
Joking Hazard
Joking Hazard
Joking Hazard
Joking Hazard

Joking Hazard je izjemno popularna in "nespodobna" igra v stilu Cards Against Humanity. Narejena je po spletnem stripu Cyanide and Happiness. 

V njej ustvarite najboljši možen kratek strip iz treh sličic. Kup kart vam omogoča nešteto odbitih možnosti. Potrebujete vsaj tri podle igralce, vsak ima sedem kart in na sredi mize kupček kart.

Začetni igralec obrne zgornjo karto s kupa. Če ima ta karta črno obrobo, začetni igralec položi poleg nje še eno svojo, prav tako s črno obrobo. Ostali igralci izmed svojih kart izberejo tisto, ki se jim zdi, da se bo z dvema odkritima najbolj noro ujemala in jih zakrite položijo v kup. Igralec na potezi jih pregleda in se odloči, katera kombinacija mu je najljubša. Če ima karta rdečo obrobo, priložijo karte ostali igralci. Ti izberejo po dve najprimernejši in jih zakrite položijo na mizo. Igralec, ki je na potezi, se nato odloči, kateri strip je najboljši. Zmagovalne karte se vrnejo k lastniku, ki jih odprte hrani pred sabo kot zmagovalne točke. Igrate do treh prejetih točk ali pa dlje, saj nismo vaša mama, da bi vam ukazovali!

VSEBINA:

karte z angleškim besedilom, angleška izdaja in angleška pravila

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!

Podrobnosti
Založnik Breaking Games
Število igralcev 3 - 10
Priporočena starost 18+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2016
29.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.