Menu
Your Cart

Karte

Karte
6 vzame! 6 vzame!
Ni na zalogi
Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Velike hiše iz Westerosa so se, da pokažejo spoštovanje dvoru, zbrale v King's Landing (kraljevem pristanku). Tudi ti si pripotoval od daleč in postal kraljeva roka. Da si pridobiš podporo drugih družin, zaposliš Varysa, da se kot pajek premika med plemiči. V A Game of Thrones Hand of the King ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set
Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set je igra za dva do štiri igralce. Kot prava Igra prestolov je polna spletk, prevar, politike, izdaj in vojn.Hiše Westerosa se bojujejo med seboj in povzročajo prepire ter nezaupanje. Da bi zmagali, se morate združiti. Katero hišo boste izbrali? N..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Piatnik
Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo. Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjuj..
36.99€
Brez DDV:30.32€
Amun-Re The Card Game je nova različica legendarne igre Amun-Re. Ustvaril jo je večkrat nagrajeni Reiner Knizia. Prinaša novo mehaniko. Igralci se prelevite v faraone, med avkcijo pridobite province, nato tam gradite piramide in pridobivate točke. Igra traja 3 runde, v vsaki potekajo 3 avkcije, sled..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Arboretum Arboretum
Ni na zalogi
Arboretum je družabna igra s kartami, na katerih so upodobljena drevesa. Nikjer ni narava tako očitno lepa kot v veličastnih barvah v arboretumu. V tej igri morate ustvariti poti za obiskovalce. Te poti morajo biti dobro zasnovane in načrtovane. Obiskovalci si seveda želijo videti kar največ pi..
19.49€
Brez DDV:15.98€
Bang! Bang!
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang! 4th Edition Card Game: Na Divjem Zahodu ubežniki lovijo šerifa, šerif lovi ubežnike, odpadniki pa na skrivaj kujejo zaroto. Pripravljeni so se povezati z eno ali drugo stranjo. Kmalu se oglasijo naboji. Kateri namestniki so se pripravljeni žrtvovati v imenu šerifa? In kateri so neusmiljeni zlo..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Exploding Kittens
Bears vs Babies je igra s kartami, v kateri gradite luštne in neverjetne pošasti. Pošiljate jih v vojno s "strašnimi" dojenčki.Kup s kartami je sestavljen iz kart, na katerih so deli medveda (in ostalih pošasti) in iz kart, na katerih so dojenčki. Kadar vlečete karto z delom, jo uporabite, da zgradi..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Pegasus Spiele
Priljubljena in nagrajena igra Camel Up je dobila svojega brata v Camel Up Cards, igri s kartami. Na glavo postavljena kamelja dirka ponuja stave, kot da je zadnji dan. Namesto kock, ki sicer določajo premik kamel, kamele premikate s karticami, ki jih na začetku skrivno izberejo igralci. S tem se da..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Card Game Sleeves 63,5x88mm
Ni na zalogi
Založnik: Mayday Games
Card Game Sleeves 63,5x88mm so ovitki za karte, ki ustrezajo vašim najljubšim družabnim igram s kartami v tej velikosti.VSEBINA:100 ovitkovOPOZORILO:Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od treh let!..
2.19€
Brez DDV:1.80€
Card Sleeves MTL Black 63,5x88mm so ovitki za karte s črnim hrbtnim delom.VSEBINA:50 ovitkovOPOZORILO:Artikel ni primeren za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
3.50€
Brez DDV:2.87€
Prikazujem 1 od 12 do 167 (14 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.