Menu
Your Cart

Karte

Karte
Založnik: Igroljub
6 vzame! (bikci) je zvita igra v majhnem pakiranju.Vsak igralec ima v roki 10 kart, ki jih mora priložiti v eno od štirih vrstic. A pri igri 6 vzame! je naslov tudi pravilo: čigar karta je šesta v vrsti, mora pobrati prvih pet, kar prinaša negativne točke. VSEBINA:104 igralne karte, slovenska i..
9.99€
Brez DDV:8.19€
7 Wonders 7 Wonders
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
7 WONDERS JE NA VOLJO SLOVENSKA IZDAJA S SLOVENSKIMI PRAVILI!Ste voditelj starodavnega mesta, ki se dviga in postaja svetovna velesila. 7 Wonders je tekmovalna civilizacijska igra, postavljena v starodavno Sredozemlje, ki jo je zasnoval Antoine Bauza. V njej boste morali okrepiti svoje mesto in napa..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
23.99€
Brez DDV:19.66€
7 Wonders Leaders Expansion 7 Wonders Leaders Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
Gre za razširitev k eni najboljših iger 7 Wonders, brez katere tega dodatka ne morete igrati. Z njo imate možnost, da svoje voditelje postavite na vrh civilizacije. V dodatku dobite 36 novih kart, ki vplivajo na rast vašega mesta, vsaka na svoj način. Igranje je malenkost spremenjeno, a zmagovalni p..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Velike hiše iz Westerosa so se, da pokažejo spoštovanje dvoru, zbrale v King's Landing (kraljevem pristanku). Tudi ti si pripotoval od daleč in postal kraljeva roka. Da si pridobiš podporo drugih družin, zaposliš Varysa, da se kot pajek premika med plemiči. V A Game of Thrones Hand of the King ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set je igra za dva do štiri igralce. Kot prava Igra prestolov je polna spletk, prevar, politike, izdaj in vojn.Hiše Westerosa se bojujejo med seboj in povzročajo prepire ter nezaupanje. Da bi zmagali, se morate združiti. Katero hišo boste izbrali? N..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Piatnik
Activity je zelo zabavna igra, ob kateri vam ne bo nikoli dolgčas. V njej prikazujete pojme in besedne zveze tako, da jih rišete, pokažete ali razložite, soigralci pa jih ugibajo. Igralci se razdelijo v skupine, te pa med seboj tekmujejo, katera bo prej prišla do cilja. V skupini se igralci izmenjuj..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Amun-Re The Card Game je nova različica legendarne igre Amun-Re. Ustvaril jo je večkrat nagrajeni Reiner Knizia. Prinaša novo mehaniko. Igralci se prelevite v faraone, med avkcijo pridobite province, nato tam gradite piramide in pridobivate točke. Igra traja 3 runde, v vsaki potekajo 3 avkcije, sled..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Arboretum Arboretum
Ni na zalogi
Arboretum je družabna igra s kartami, na katerih so upodobljena drevesa. Nikjer ni narava tako očitno lepa kot v veličastnih barvah v arboretumu. V tej igri morate ustvariti poti za obiskovalce. Te poti morajo biti dobro zasnovane in načrtovane. Obiskovalci si seveda želijo videti kar največ pi..
19.49€
Brez DDV:15.98€
Založnik: dV Giochi
Bang! 4th Edition Card Game: Na Divjem Zahodu ubežniki lovijo šerifa, šerif lovi ubežnike, odpadniki pa na skrivaj kujejo zaroto. Pripravljeni so se povezati z eno ali drugo stranjo. Kmalu se oglasijo naboji. Kateri namestniki so se pripravljeni žrtvovati v imenu šerifa? In kateri so neusmiljeni zlo..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Pegasus Spiele
Priljubljena in nagrajena igra Camel Up je dobila svojega brata v Camel Up Cards, igri s kartami. Na glavo postavljena kamelja dirka ponuja stave, kot da je zadnji dan. Namesto kock, ki sicer določajo premik kamel, kamele premikate s karticami, ki jih na začetku skrivno izberejo igralci. S tem se da..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Captain Marvel: Secret Skrulls Captain Marvel: Secret Skrulls
Ni na zalogi
Založnik: USAopoly
Captain Marvel: Secret Skrulls je igra skritih identitet. Igralci prevzamete vloge Marvelovih junakov in branite zemljo. V medgalaktični vojni se bojujete proti spreminjajočimi se Skrullsi. Igralci se odločate, komu boste zaupali, branili boste zaveznike in obnovili moč zemlje. Igra vsebuje mehaniko..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 12 do 178 (15 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.