Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
-3% A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)

A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)

Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od Velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire in HBO priredbah Game of Thrones, je namizna igra A Game of Thrones: The Board Game (SEcond Edition) epske narave. V njej boste za zmago potrebovali več kot le močno vojsko. Svoj vpliv nad Westerosom boste namreč razširili le z dobro strategijo, diplomatskim vedenjem in pametno porabljenimi kartami.

Druga izdaja popularne igre je obširna in izboljšana različica prve izdaje, ki vključuje razširitve, izdane po prvi izdaji. Vsebuje še nove elemente in mehanizme, izboljšana so tudi grafična podoba ter pravila.

VSEBINA:

pravila, plošča, 138 različnih barvnih plastičnih enot, 81 različnih velikih kart, 24 majhnih kart, 6 zaslonov, 266 različnih žetonov



Podrobnosti
ZaložnikFantasy Flight Games
AvtorChristian T. Petersen
IlustratorTomasz Jedruszek, Henning Ludvigsen
Število igralcev3 - 6
Priporočena starost14+
Čas igranja od120'
Čas igranja do240'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2011

A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)

  • Šifra: MSFFGAGOTTBG65
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 59.99€
  • 57.99€