Menu
Your Cart

Catan

Catan
Catan
Vroče -12 % Ni na zalogi
Catan
Catan
Catan

Ste v dobi velikih odkritij, ko vaše in druge ladje najdejo neznani otok Catan. Pomorščaki komaj čakajo, da stopijo na kopno, zato otok takoj naselijo z dvema naseljema. Tu kmalu postane tesno, zato pomorščaki - igralci gradite ceste in ustanavljate nova naselja, ki sčasoma zrastejo v mesta. Da bi se širili, potrebujete surovine, ki jih ima Catan v izobilju. Vi pa včasih trpite pomanjkanje določenega vira, zato je trgovina oz. menjava surovin nujna. 

Da bi zmagali, morate igrati premišljeno že od začetka, ko postavite prvo naselje. Genialnost te igre je v večplastnem igralnem mehanizmu, ki ga sestavljajo taktika, prebrisano trgovanje, nekaj sreče in nenehna napetost. Vsakič drugačna igralna plošča pa poskrbi, da se je ne boste naveličali še dolga leta. Če pa si želite spremembe, so vam na voljo številni dodatki. 

Naseljenci otoka Catan, sedaj le Catan, so izšli že leta 1995 in osvojili ves svet, saj so prodali že 20 milijonov iger. 

VSEBINA:

19 pokrajinskih polj, 6 delov, okvirja, 18 žetonov, 95 kart s surovinami, 25 kart razvoja, 6 posebnih kart, 97 igralnih figuric, 2 stojalci za karte, 2 kocki, pravila igranja in almanah, slovenska izdaja in slovenska pravila (+hr., srb.)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
Založnik Igroljub
Avtor Klaus Teuber
Ilustrator Volkan Baga, Tanja Donner, Pete Fenlon, Jason Hawkins, Michaela Kienle, Harald Lieske, Michael Menzel, Marion Pott, Matt Schwabel, Franz Vohwinkel, Stephen Graham Walsh
Število igralcev 3 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil slovenski
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2015
29.99€
33.99€
Brez DDV: 24.58€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.