Menu
Your Cart

Strateške

Strateške
Založnik: Ponva d.o.o.
7 WONDERS 2nd Edition SI je ena izmed novejših pridobitev na slovenskem trgu. Popularna družabna igra, ki je dočakala že drugo, prenovljeno edicijo, je na voljo v slovenskem, hrvaškem in srbskem jeziku.Gre za civilizacijsko in tekmovalno igro, v kateri postanete vodja enega od sedmih največjih mest ..
39.99€
Brez DDV:32.78€
7 Wonders Architects 7 Wonders Architects
Novo Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
7 Wonders Architects je družabna igra, v kateri tekmujete, kdo bo najboljši pri izgradnji arhitekturnih čudes sveta.Igralci na začetku prejmejo eno od sedmih čudes sveta, ki je še nezgrajeno. Nato zbirajo surovine in vzpostavljajo družbo, razvijajo vojsko za morebitne konflikte, upravljajo z viri, v..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Ponva d.o.o.
7 Wonders Duel je intenzivna igra za dva igralca. V njej se bojujete za prevlado v starodavnem svetu. Koncept igre ostaja podoben kot v 7 Wonders. Izberete čudesa, ki jih želite zgraditi in svoje mesto vodite skozi 3 veke.Kartic si sicer ne podajate, ampak jih v vsakem veku razporedite po mizi v raz..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Družabna igra A Column of Fire (Das Fundament der Ewigheit) je postavljena v Evropo, v čas vladavine Elizabete I. V Angliji, Franciji, Španiji in na Nizozemskem katoliki in protestanti tekmujejo med sabo za prevlado in vpliv. V politično nestabilnem času iznajdljivi in pogumni tajni agenti spletkari..
31.99€ 44.99€
Brez DDV:26.22€
A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed) A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)
-8 % Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire i..
59.99€ 64.99€
Brez DDV:49.17€
Agricola
Ni na zalogi
Založnik: Mayfair Games
Predstavljajte si, da ste kmet v 17. stoletju. Ni preprosto, saj ni traktorja, ni kombajna, ni drugih ugodnosti. Agricola osnovna igra je predelana in pregledana izdaja slavne klasike, ki je pobrala skoraj vse glavne nagrade iz sveta družabnih iger. Vsebuje le lesene dele in karte iz osnovne igre te..
46.49€
Brez DDV:38.11€
Založnik: dlp games
Ste v južnoameriškem visokogorju Altiplano, med visokimi gorskimi območji Bolivije in Peruja. Pri nadmorski višini več kot 3000 metrov imajo ljudje zahtevne vegetacijske pogoje, ki jih morajo izkoristiti v svoj prid. Prebivalci se ukvarjajo z ribolovom na jezeru Titicaca, rudarjenjem, rejo plemenski..
47.99€ 49.99€
Brez DDV:39.34€
Arboretum Arboretum
Ni na zalogi
Arboretum je družabna igra s kartami, na katerih so upodobljena drevesa. Nikjer ni narava tako očitno lepa kot v veličastnih barvah v arboretumu. V tej igri morate ustvariti poti za obiskovalce. Te poti morajo biti dobro zasnovane in načrtovane. Obiskovalci si seveda želijo videti kar največ pi..
19.49€
Brez DDV:15.98€
Ark Nova Ark Nova
Novo Ni na zalogi
Založnik: Feuerland Spiele
Ark Nova je igra z ekološko, naravovarstveno in ekonomsko tematiko, v kateri gradite živalski vrt.Cilj igre je, da imate največ zgradb, ki spadajo zraven, od ograjenih prostorov do nastanjenih živali, hkrati pa podpirate projekte za zaščito in ohranitev živalskih vrst po vsem svetu. K temu cilju pri..
59.99€
Brez DDV:49.17€
Založnik: Libellud
Pošasti iz želeja napadajo mesto. Vi in vaši prijatelji morate zbrati čim več nezemeljskih stvari, preden majave osvajalce uniči vojska. Razporediti morate svoje kocke in se ubraniti pred tekmovalci.Da bi zbrali tuji žele, morate svoje kocke razporediti v različna mestna okrožja. Nagrado v okrožju b..
19.99€ 23.99€
Brez DDV:16.39€
Azul Azul
Ni na zalogi
Založnik: Pegasus Spiele
Azul je odlična in lepa igra, v kateri polagate majhne okrasne ploščice na svojo igralno ploščo in ustvarjate mozaik. Družabna igra Azul povzema estetiko maroške kulture. Igralci tekmujejo, kdo bo okrasil stene kraljevske palače Evora. Pravilno morajo izbrati stil in količino ploščic. Premeteni igra..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Azul: Stained Glass of Sintra Azul: Stained Glass of Sintra
Novo Ni na zalogi
Založnik: Next Move Games
Azul: Stained Glass of Sintra je nadaljevanje uspešnice Azul.Tudi to je ustvaril Michael Kiesling, igralci pa v njej zastekljujete okna. Previdno izbirate dele stekla in z njimi zaključujete okenske šipe. Pri tem morate paziti, da ne poškodujete ali kako drugače ne zapravite svoje zaloge. Igra ima m..
44.99€
Brez DDV:36.88€
Prikazujem 1 od 12 do 112 (10 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.