Menu
Your Cart

Tematske

Tematske
Velike hiše iz Westerosa so se, da pokažejo spoštovanje dvoru, zbrale v King's Landing (kraljevem pristanku). Tudi ti si pripotoval od daleč in postal kraljeva roka. Da si pridobiš podporo drugih družin, zaposliš Varysa, da se kot pajek premika med plemiči. V A Game of Thrones Hand of the King ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed) A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)
-8 % Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire i..
59.99€ 64.99€
Brez DDV:49.17€
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set
Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set je igra za dva do štiri igralce. Kot prava Igra prestolov je polna spletk, prevar, politike, izdaj in vojn.Hiše Westerosa se bojujejo med seboj in povzročajo prepire ter nezaupanje. Da bi zmagali, se morate združiti. Katero hišo boste izbrali? N..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Adventure Games: Monochrome Inc. Adventure Games: Monochrome Inc.
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): Monochrome Inc. je igra iz serije Adventure Games, v kateri ustvarjate zgodbo, karakter in nanju vplivate.Gre za napet triler, postavljen na sedež biotehnološkega podjetja Monochrome Inc., ki skriva umazane skrivnosti. Nekako se prikradete v podjetje, nato pa ra..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Adventure Games: The Dungeon Adventure Games: The Dungeon
Ni na zalogi
Založnik: Kosmos
Adventure Games: The Dungeon je iz serije Adventure Games, v kateri razkrivate zgodbo korak za korakom. Vsak naslov ima 3 poglavja, vsakega zase igrate približno 75 minut. Čas vas ne omejuje.Zbudite se v vlažni, temni ječi. Zdi se nemogoče, da bi pobegnili. Za nameček se nihče ne spomni, kako ste sp..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Kosmos
Adventure Games (Discover the Story): The Volcanic Island je igra iz serije Adventure Games, v kateri sami ustvarjate zgodbo in nanjo vplivate. Gre za sodelovalno igro, katere osnova je zgodba. V naslovu The Volcanic Island ste študenti, ki se lotite nenavadnega raziskovanja na otoku vulkanov. Razis..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Clash of Vikings Clash of Vikings
Novo -33 % Ni na zalogi
Založnik: Queen Games
Clash of Vikings je igra blefiranja. Zgodba je postavljena v čas po plenjenju, ko se vikingi zasidrajo in v areni razdelijo svoj ulov. Tam se spopadejo in primerjajo svoje bojne veščine ter pokažejo, kako pogumni so pri iskanju dragocenosti. Dober čas in blefiranje sta poglavitna.Igralci prejmete ka..
9.99€ 14.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: USAopoly
Codenames Marvel je družabna igra, ki združuje popularno besedno igro sklepanja Codenames in Marvelov svet. V igro so vključeni vaši najljubši junaki: Spider Man, Guardians of the Galaxy, The Avengers in Doctor Strange. Nasprotni si ekipi, S.H.I.E.L.D in Hydra tekmujeta, katera bo prva razkrila vse ..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Culinario Mortale: Deadly Fame Culinario Mortale: Deadly Fame
Novo Ni na zalogi
Založnik: Culinario Mortale
Culinario Mortale: Deadly Fame je igra, v kateri iščete morilca. Zgodba se odvija v gledališču, kjer spremljate odlično Shakespearovo predstavo Romeo in Julija. Zanimanje zanjo je precejšnje, saj je igralec Patrick le nekaj tednov pred premiero glavno igralko neuspešno prosil za roko.Zavesa se je dv..
22.99€
Brez DDV:18.84€
DC Comics: Deck-Building Game je namizna družabna igra, v kateri se preobrazite v eno svojih najljubših junaških vlog vseh časov, npr. v Batmana ali Supermana. Vaši nasprotniki so seveda super zlobneži. Sprva ste opremljeni le z osnovnimi manevri pri spopadu, dodajali pa boste nove, močnejše karte k..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Z DC Spyfall se lahko preobrazite v svoje najljubše DC super junake in se podate na znane epske kraje. Igra poteka v 8-minutnih rundah. V tem času igralci sprašujete oz. odgovarjate ter na podlagi tega sklepate, kdo izmed junakov je v resnici Joker. Pri tem ne smete izdati lokacije, saj slednjo išče..
23.99€
Brez DDV:19.66€
Založnik: dV Giochi
Deckscape: Heist in VeniceVi in vaši prijatelji soigralci ste upokojeni vrhunski tatovi, ki se znova združite. Vaša misija je, da se pretihotapite v najstarejši casino na svetu, ki je v Benetkah, in ukradete za bilijon evrov čipov. Vsak od vas ima specifične sposobnosti in znanje, a držati se morate..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Prikazujem 1 od 12 do 68 (6 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.