Menu
Your Cart

Razširitve

Razširitve
7 Wonders Cities 7 Wonders Cities
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
Gre za drugo razširitev k igri 7 Wonders, brez katere tega dodatka ne morete igrati. S to razširitvijo dobite možnost igranja z 8 igralci. Z opcijskimi pravili lahko igramo v skupinah. Vsebuje nov tip kartic črne barve, ki predstavljajo ostanke mest, prav tako pa dodatek vsebuje karte že znanih tipo..
18.99€
Brez DDV:15.57€
7 Wonders Duel Pantheon Expansion 7 Wonders Duel Pantheon Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
V igri 7 Wonders Duel vsak igralec vodi civilizacijo in gradi stavbe ter čudesa sveta - mesto. Igra poteka 3 dobe, vsako odigrate s pripadajočim kupčkom kart, ki predstavljajo zgradbe. Med dobo imata igralca na voljo, da odigrata približno 10 kart. Z njimi zaslužita kovance, usposobita svojo vojsko,..
18.99€
Brez DDV:15.57€
7 Wonders Leaders Expansion 7 Wonders Leaders Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
Gre za razširitev k eni najboljših iger 7 Wonders, brez katere tega dodatka ne morete igrati. Z njo imate možnost, da svoje voditelje postavite na vrh civilizacije. V dodatku dobite 36 novih kart, ki vplivajo na rast vašega mesta, vsaka na svoj način. Igranje je malenkost spremenjeno, a zmagovalni p..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Galakta
Age of Thieves: Masters of Disguise je razširitev za igro Age of Thieves, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka. Mojstri roparji se skrivajo v senci in načrtujejo novi drzni korak, medtem pa v mesto vstopita dva nova karakterja z miniaturami. Sprva nista niti najmanj sumljiva, le starejša ženska..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Alchemists The King's Golem Alchemists The King's Golem
Ni na zalogi
Alchemists The King's Golem je dodatek za osnovno igro Alchemists. V njem se sprašujete, kaj delajo vaši kolegi alkimisti, saj ni od njih nobenega glasu. Skrivoma obiskujejo le kraljevo knjižnico. Je možno, da rešujejo kraljevo uganko? Kakšni tepci. Formule in recepte, ki jih raziskujejo v kraljevsk..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Carcassonne 1 Inns and Cathedrals Carcassonne 1 Inns and Cathedrals
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 1 Inns and Cathedrals je razširitev za osnovno igro Carcassonne in je same ne morete igrati. S tem dodatkom imate več srednjeveške pokrajine, saj pridobite nove ploščice, med njimi tudi nove stavbe. Zgradite lahko osupljive katedrale, ki povišajo vrednost vašemu mestu ali zgradite prepro..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 2 Traders and Builders Carcassonne 2 Traders and Builders
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 2 Traders & Builders je razširitev za osnovno igro Carcassonne, zato je brez nje ni možno igrati. Popularna igra s tem dodatkom ponudi nove stvari in odpira več možnosti za zmago. Ploščice z novimi pokrajinami malenkost spremenijo osnovno podobo. Nekatere ceste imajo mostove, ki..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 3 Princess and The Dragon Carcassonne 3 Princess and The Dragon
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 3 Princess and The Dragon je razširitev za osnovno igro Carcassonne. Gre za tretjo razširitev po vrsti, ki prinaša viteze in pravljične junake.Princesa pošlje v svoje kraljestvo viteze, da se izkažejo s svojimi pogumnimi dejanji, medtem ko po kraljestvu pustoši strašni zmaj. Ubranite se ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 4 The Tower Carcassonne 4 The Tower
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 4 The Tower je 4. razširitev za družabno igro Carcassonne, brez katere ne morete igrati. Bistvo dodatka je v tem, da gradite v višino, ne v širino. Če ste dovolj visoko, ujamete nasprotnika v svoje kremplje. Zanj zahtevajte odkupnino.VSEBINA:18 ploščic pokrajine, 30 stolpičev, stolp za p..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 5 Abbey and Mayor Carcassonne 5 Abbey and Mayor
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 5 Abbey and Mayor je 5. razširitev za osnovno igro Carcassonne, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka.V njem dobite nov tip ploščic in 3 nove igralne dele. Dobite opatijo in župane, ki z grbi nadzirajo mesta. Skednji povečajo vrednost polj. V razširitvi dobite tudi voz, ki se po točk..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 6 Count, King and Robber je razširitev za priljubljeno igro Carcassonne, ki jo dobite v slovenski izdaji. Da bi to razširitev lahko igrali, obvezno potrebujete osnovno igro.V dodatku zavladate mestu kot kralj s posebno ploščico ali patruljirate po cestah s ploščico roparja.VSEBINA:2 veli..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars prinaša 12 novih ploščic k priljubljeni igri Carcassonne. Poleg tega vsebuje ploščico z bazarjem, s katero sodelujete na dražbi ter ploščico z gradom, s katero preoblikujete mesto in dobite več točk. Pri blokiranih cestah vam pomagajo mostovi.  VS..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Prikazujem 1 od 12 do 57 (5 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.