Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Razširitve

Razširitve
Založnik: Galakta
Age of Thieves: Masters of Disguise je razširitev za igro Age of Thieves, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka. Mojstri roparji se skrivajo v senci in načrtujejo novi drzni korak, medtem pa v mesto vstopita dva nova karakterja z miniaturami. Sprva nista niti najmanj sumljiva, le starejša ženska..
19.99€ 22.99€
Brez DDV:16.39€
Carcassonne 1 Inns and Cathedrals Carcassonne 1 Inns and Cathedrals
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 1 Inns and Cathedrals je razširitev za osnovno igro Carcassonne in je same ne morete igrati. S tem dodatkom imate več srednjeveške pokrajine, saj pridobite nove ploščice, med njimi tudi nove stavbe. Zgradite lahko osupljive katedrale, ki povišajo vrednost vašemu mestu ali zgradite prepro..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 2 Traders and Builders Carcassonne 2 Traders and Builders
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 2 Traders & Builders je razširitev za osnovno igro Carcassonne, zato je brez nje ni možno igrati. Popularna igra s tem dodatkom ponudi nove stvari in odpira več možnosti za zmago. Ploščice z novimi pokrajinami malenkost spremenijo osnovno podobo. Nekatere ceste imajo mostove, ki..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 3 Princess and The Dragon Carcassonne 3 Princess and The Dragon
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 3 Princess and The Dragon je razširitev za osnovno igro Carcassonne. Gre za tretjo razširitev po vrsti, ki prinaša viteze in pravljične junake.Princesa pošlje v svoje kraljestvo viteze, da se izkažejo s svojimi pogumnimi dejanji, medtem ko po kraljestvu pustoši strašni zmaj. Ubranite se ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 4 The Tower Carcassonne 4 The Tower
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 4 The Tower je 4. razširitev za družabno igro Carcassonne, brez katere ne morete igrati. Bistvo dodatka je v tem, da gradite v višino, ne v širino. Če ste dovolj visoko, ujamete nasprotnika v svoje kremplje. Zanj zahtevajte odkupnino.VSEBINA:18 ploščic pokrajine, 30 stolpičev, stolp za p..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 5 Abbey and Mayor Carcassonne 5 Abbey and Mayor
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 5 Abbey and Mayor je 5. razširitev za osnovno igro Carcassonne, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka.V njem dobite nov tip ploščic in 3 nove igralne dele. Dobite opatijo in župane, ki z grbi nadzirajo mesta. Skednji povečajo vrednost polj. V razširitvi dobite tudi voz, ki se po točk..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 6 Count, King and Robber Carcassonne 6 Count, King and Robber
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 6 Count, King and Robber je razširitev za priljubljeno igro Carcassonne, ki jo dobite v slovenski izdaji. Da bi to razširitev lahko igrali, obvezno potrebujete osnovno igro.V dodatku zavladate mestu kot kralj s posebno ploščico ali patruljirate po cestah s ploščico roparja.VSEBINA:2 veli..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 8 Bridges, Castles and Bazaars prinaša 12 novih ploščic k priljubljeni igri Carcassonne. Poleg tega vsebuje ploščico z bazarjem, s katero sodelujete na dražbi ter ploščico z gradom, s katero preoblikujete mesto in dobite več točk. Pri blokiranih cestah vam pomagajo mostovi.  VS..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Carcassonne 9 Hills and Sheep Carcassonne 9 Hills and Sheep
Ni na zalogi
Založnik: Z-MAN Games
Carcassonne 9 Hills and Sheep je razširitev za igro Carcassonne, brez katere ne morete igrati tega dodatka.S hribov imate boljši razgled in tudi prednost. Vinogradi doprinesejo točke k samostanu. Čreda ovac pa se pridno pase, dokler ne napade volk in se ovce razkropijo. VSEBINA:18 ploščic pokra..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Absurd Box je razširitev za osnovni paket Cards Against Humanity in vsebuje 300 kart. Ustvarjalci pravijo, da je zapleten scenarij na kartah posledica tavanja po mehiški puščavi in uživanja halucinogene droge iz kaktusa peyote. Vsebina:300 kart, angleška pravila, an..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Blue Box vsebuje 300 kart (220 črnih in 80 belih), ki jih dodate h kupu kart oz. osnovni igri Cards Against Humanity. Dodatek vsebuje karte iz četrte, pete in šeste razširitve.OPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Breaking Games
Cards Against Humanity: Everything Box prinaša 300 popolnoma novih in svežih kart, ki jih dodate k osnovnemu kupu Cards Against Humanity.VSEBINA:300 kart, angleška pravila in angleška izdajaOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let. Nevarnost zadušitve!..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Prikazujem 1 od 12 do 50 (5 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.