Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Novo Ni na zalogi Monopoly Super elektronsko bančništvo

Monopoly Super elektronsko bančništvo je novejša različica elektronskega oz. Ultimativnega bančništva. 

Igralci prejmejo bonuse oziroma nagrade, ki so določeni za vsako igralno figuro posebej. Polja železnic ni več. Iz njih so ustvarili "leteča" območja, s katerih lahko igralec potuje na izbrano posest na plošči. Dodana so polja Vsili zamenjavo, kjer lahko igralec svojo posest zamenja za katero koli posest drugega igralca. Igralci prejmejo vsak svojo bančno kartico (potrošnik, popotnik, letalec, varčevalec), te pa prinašajo edinstvene nagrade. Z bančno kartico namreč prejmete ujemajoč se žeton, s katerim med igranjem zaslužite dodaten denar.

Tako kot pri Monopoly Elektronsko bančništvo se tudi tukaj igra s karticami, torej brez bankovcev. In čeprav sta si igri podobni, gre pri posodobljeni različici za nekaj novosti, ki opazno vplivajo na potek igre. 

Igralci prislonijo bančno kartico, kartice z dogodki in lastniške listine bančni enoti ter ji sporočijo, kako želijo porabiti/zaslužiti denar. 

Za bančno enoto potrebujete 3x AAA 1,5V (niso priložene).

VSEBINA:

igralna plošča, bančna enota, 4 plastični žetoni, 4 bančne kartice, 16 lastniških kartic, 20 kartic z dogodki, 4 referenčne kartice, kocka, slo. izdaja s slo. pravili

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let (nevarnost zadušitve)!

Podrobnosti
ZaložnikHasbro Gaming
Število igralcev2 - 4
Priporočena starost8+
Čas igranja od60'
Čas igranja do120'
Jezik pravilslovenski
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2020

Monopoly Super elektronsko bančništvo

  • Šifra: MSHASMSUPEREB01
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • 44.99€