Menu
Your Cart

NMBR 9

NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
-33 %
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9
NMBR 9

V namizni igri NMBR 9 vsak igralec uporablja enake ploščice s številkami in z njimi oblikuje svojo formo. Svoje ploščice želi položiti na čim višji nivo. 

Igra se igra 20 rund. Na začetku vsake runde en igralec iz kupčka vleče karto s številko. Vsi igralci nato poiščejo ploščico z enakim številom in razmislijo, kako bi jo najbolje postavili. V prvi rundi preprosto položijo ploščice poljubno v katerokoli stran tako, da se številka vidi. Okrog nje si pustijo dovolj prostora, da lahko kasneje prilagajo naslednje ploščice.

Ploščice imajo vrisane kvadratke. Polagati jih morate z obrazom navzgor, da se vidijo številke in kvadratki. Ko priložite drugo, se mora s prejšnjo dotikati vsaj po stranici enega kvadratka. Ploščice nato polagate v višje nivoje, a zgornja ploščica nikoli ne sme prekriti le ene spodnje, temveč vsaj dve. Tudi ne sme viseti čez prazen prostor brez kvadratka. 

Ko ste vlekli vse karte in položili ploščice, preštejete točke. Spodnja plošča dobi 0 točk, ploščice na 1. nadstropju so vredne toliko kot imajo število, ploščice na drugem nadstropju so vredne dvakrat toliko, kot imajo število. Zmaga tisti z največ točkami.

VSEBINA:

80 ploščic, 20 kartic, navodila v angleškem jeziku
Podrobnosti
Založnik Z-MAN Games
Avtor Peter Wichmann
Ilustrator Fiore GmbH
Število igralcev 1 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 20'
Čas igranja do 20'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2017
19.99€
29.99€
Brez DDV: 16.39€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.