Spletno mesto Meeple.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. V uporabo piškotkov privolite z uporabo naših storitev.
Rob 'n Run

Rob 'n Run je je zabavna in vznemirljiva igra, v kateri igralci sodelujejo, da bi zmagali. So roparji. Kako dobri, je stvar debate. Že v začetku naredijo veliko napako, saj se za rop prehitro poženejo iz avta. Zato jim njihov šef nima časa povedati, katero orodje potrebujejo za vlom. Ker so roparji zaslepljeni z mislijo na zlato, jim lahko šef pomaga le z namigi. Da bi prišli do trezorja, morajo slediti danim namigom.

Kot pri vsakem ropu, tudi tukaj ni dovolj, da sefe le izpraznijo, sledi najtežji del, uspešen pobeg. To pomeni, da morajo priti do letališča pred policijo. Vsi igralci so roparji, ki sprejemajo svoje odločitve. 

VSEBINA:

leseni deli: 12 kock, 20 zlatih ploščic; iz kartona: 1 pot pobega, 4 stavbe, 2 policijski postaji, 1 zaslon, koš za smeti, 4 hidranti, avto za pobeg, policaj, 16 kart z namigi, 70 sefov; 72 različnih kart (56 z orodjem, 5 vreč, 11 pomoči); 2x plastično stojalo, pravila v ang. in nem. jeziku (malo nezahtevnega teksta na karticah)

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke, mlajše od treh let!

Podrobnosti
ZaložnikPD-Verlag
AvtorMichael Luu
IlustratorMarina Fahrenbach, Thomas Hussung, Dominik Mayer
Število igralcev2 - 5
Priporočena starost10+
Čas igranja od45'
Čas igranja do60'
Jezik pravilangleški
Jezikovno odvisnada
Leto izdaje2017

Rob 'n Run

  • Šifra: MSPDVRNR09720
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 34.99€