Menu
Your Cart

Dinosaur Island

Dinosaur Island
Dinosaur Island
Dinosaur Island
-19 %
Dinosaur Island
Dinosaur Island
Dinosaur Island
Dinosaur Island

Dinosaur Island je nova igra iz Pandasaurus Games. V tej čudoviti igri igralci zbirate DNA, raziskujete DNA zaporedje izumrlih vrst dinozavrov, nato pa stare DNA po pravilnem zaporedju združite in dinozavre obudite od mrtvih. Igralci vsako sezono gradite čim bolj vznemirljiv park, da bi privabili čim več gostov, ki se bodo radi vračali. 

Igralci se sami odločite, kakšen park boste zgradili. Lahko ciljate visoko in ustvarite park Velociraptorjev. Ti bodo pri gostih vsekakor dosegli namen vznemirjenja. A potem morate zanje zgraditi dovolj velik prostor in najeti veliko varnostnikov. Če pobegnejo, se ne bo končalo dobro, saj lahko požrejo vaše goste. Lahko pa ste bolj previdni in vzrejate rastlinojedce. Ampak potem to ne bo zelo razburljiv park. Potem si raje umislite kakšen vlakec smrti ali dva. 

V igri, poleg drugih elementov, postavljate svoje delavce/figure (worker placement), tematika pa se vključuje v lahkoten mehanizem igranja. Kocke predstavljajo vir (DNA), zbirate sete, čim učinkoviteje izkoriščate potezo, licitirate in se odločate, kje boste porabili svoj čas in energijo. Osredotočite se lahko na nadgradnjo laboratorija. S tem bodo stvaritve dinozavrov učinkovitejše. A potem imate manj časa za nove vožnje. Tu pa je še stalen pritisk, da so vaši gosti na varnem, medtem ko štejete profit vsako sezono.  

Dinosaur Island vsebuje:

10 kock DNA, 4 plošče s parkom, 4 plošče z laboratorijem, plošča za trgovanje, plošča za raziskovalni center, lestvica, 50 dino meeplov, 80 meeplov obiskovalcev, 36 meeplov delavcev, ang. pravila

Opozorilo:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let.

Podrobnosti
Založnik Pandasaurus Games
Avtor Jonathan Gilmour, Brian Lewis
Ilustrator Kwanchai Moriya, Peter Wocken, Anthony Wocken
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 120'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna da
Leto izdaje 2018
64.99€
79.99€
Brez DDV: 53.27€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.