Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Forum Trajanum

Forum Trajanum
Forum Trajanum
Forum Trajanum
-10 %
Forum Trajanum
Forum Trajanum
Forum Trajanum
Forum Trajanum

Cesar Trajan ima v načrtu zgraditi "večni" spomenik Forum Trajanum. Postal naj bi največji in najslavnejši cesarjev forum, kar jih je rimski svet videl.

Vsak igralec ureja kolonijo, ki jo je ustanovil cesar in je zato na čelu enega najvišje ocenjenih mest v vsem Rimskem cesarstvu. Igralci se trudijo optimalno razviti svojo kolonijo, hkrati pa morajo po svojih najboljših močeh ves čas podpirati cesarjev gradbeni projekt. Igralec, ki bo pri tem najbolj uspešen, se bo pridružil ožjemu krogu slavnih oseb, ki obkrožajo cesarja.

VSEBINA:

osrednja igralna plošča, 5 plošč mozaika, 3 deli stebra, 4 plošče za igralce, 136 odposlancev, 16 konstrukcijskih žerjavov, 4 drsne palčke, 24 kart ulice, 12 kart Trajan, 104 karte gradnje, 10 gradbincev, 40 delavcev v 4 barvah, 10 asistentov, 12 tribunov, 20 kovancev, 12 označevalcev za forum, 4 VP označevalci, figura za začetnega igralca, 5 označevalcev za povečanje, 2x pomoč za igralce, ang., nem. in fra. pravila

Podrobnosti
Založnik HUCH!
Avtor Stefan Feld, Michael Rieneck
Ilustrator Michael Menzel
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 12+
Čas igranja od 60'
Čas igranja do 90'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2018
37.99€
41.99€
Brez DDV: 31.14€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.