Menu
Your Cart

Unstable Games

Založnik: Unstable Games
Happy Little Dinosaurs je zabavna igra, v kateri ste igralci dinozavri, življenje pa vam v ničemer ne prizanaša. Grozi vam meteor ali lava ali kakšna druga življenjska nevarnost. Cilj igre je, da preživite vse nesreče in ste prvi, ki dosežete 50 točk ali pa sploh edini, ki preživite. V igri pob..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Unstable Games
Llamas Unleashed je samostojna strateška igra s kartami, ki sledi uspešnici z neuravnovešenimi samorogi.V igri tekmujete, kdo bo prej zbral čredo lam, koz, alpak in ovnov. Medtem morate seveda sabotirati svoje nasprotnike in ugotoviti, kdo ima boljšo kmetijo. VSEBINA:135 kart, magnetno zapiranj..
25.99€
Brez DDV:21.30€
Založnik: Unstable Games
Unstable Unicorns Base Game je prikupna in zabavna igra s kartami, v kateri gradite svojo vojsko samorogov, pomagate pa si s 4 različnimi področji. Gre za strateško igrico, ki preizkusi vaše prijateljstvo! Cilj igre je, da prvi zberete 7 samorogov.NAGRADE: 2019 People’s Choice Award for Toy of the Y..
25.99€
Brez DDV:21.30€
Založnik: Unstable Games
Unstable Unicorns NSFW Expansion je razširitev za osnovno igro Unstable Unicorns NSFW Base Game, brez katere ne morete igrati. Dodatek ni prijazen službenemu okolju, bo pa zadovoljil vaše "pohotne" misli. V dodatku se namreč nahajajo izbirna pravila za pitje in slačenje.VSEBINA:54 kartOPOZORILO..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Unstable Games
Unstable Unicorns: NSFW Edition je iz serije Unstable Unicorns, le da je za nekoliko starejše igralce. Če vsaj 69% vašega pogovora vključuje šale in črni humor ter seveda neprimerne komentarje, ste več kot primeren kandidat za NSFW izdajo!Igralec, ki prvi zgradi vojsko iz 7 samorogov, zmaga!VSEBINA:..
25.99€
Brez DDV:21.30€
Založnik: Unstable Games
Wrong Party je zabavna igra s kartami.V tej igri vlečete karte in tekmujete, kdo bo sestavil najboljši seznam povabljencev na različne tematske zabave. Izbirate med različnimi ne ujemajočimi se karakterji, med tem pa sabotirate soigralce.Karte odlagate na dva kupa, na kup z zabavo in na kup nepovabl..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.