Menu
Your Cart

Shinobi

Shinobi
Shinobi
-33 %
Shinobi
Shinobi
Shinobi

Shinobi je prikupna žepna igra s kartami. Veliki Daimyo, ki vodi nindža klan, je umrl v sumljivih okoliščinah, prav tako vsi njegovi predniki. Da bi postali novi Daimyo in bi služili Shogunu, morate preživeti!

Ko je igralec na potezi, napade 3 rivale na desni tako, da jim izroči zaprto karto napada. Ob tem pove, s katerim orožjem jih napada. To pa ni nujno pravilen podatek. Igralci si s kockicami označijo ustrezno ikono z orožjem. Če ima igralec že 2 kockici z istim napadom (resničnim ali ne), ga igralci ne smejo še enkrat napasti s tem orožjem.

Med napadom se lahko igralci poslužujejo gestikuliranja, skratka česar koli, s čimer zmedejo in zavedejo soigralca. Ko igralec določi naloge svojim 3 nindžam, naslednji igralci storijo enako. Ko so vsi določili napade, bodo imeli vsi igralci pred sabo po 3 zaprte karte napada. Vsaka karta ima kocko, ki označuje orožje, ki naj bi ga uporabila nindža. Sledi čas intuicije, trikov in obtožb.

VSEBINA:

24 kart napada, 20 žetonov življenja, 18 kockic, meeple, ang. izdaja z ang. pravili (pravila še v: šp., nem. in fra. jeziku)

OPOZORILO:

Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let!Podrobnosti
Založnik Japanime Games
Avtor Josep M. Allué
Ilustrator Siscu Bellido
Število igralcev 4 - 6
Priporočena starost 10+
Čas igranja od 15'
Čas igranja do 15'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2015
9.99€
14.99€
Brez DDV: 8.19€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.