Menu
Your Cart

Quadropolis

Quadropolis
Quadropolis
-5 %
Quadropolis
Quadropolis
Quadropolis

Po dolgem in napornem delovnem dnevu si vzamete pavzo. Skozi veliko okno pisarne občudujete vaše mesto. V tem trenutku se večina prebivalcev vrača domov v velike stolpnice, ki jih imate pred sabo. Nekateri sicer še vedno pohajkujejo po parku in vrtovih s svojimi otroki, nekateri nakupujejo v novem nakupovalnem središču, ki ste ga pred tedni odprli. V daljavi, blizu pristanišča, vidite dim, ki se vali iz tovarniških dimnikov. Mesto nikoli ne spi. 

V Quadropolisu ste župan modernega mesta. Morali boste določiti globalno strategijo, vedno ozirajoč se na potrebe prebivalcev. Svoje arhitekte boste pošiljali graditi nove zgradbe. Z vsako zgradbo lahko pridobite točke. Obstajajo različne zgradbe z različnimi točkovnimi vzorci, mnogi od njih se lahko združijo za boljši učinek.

VSEBINA:

igralna plošča, 4 igralni podstavki in pomočniki, 142 gradbenih ploščic, 20 arhitektov, 65 prebivalcev, figura urbanista in župana, 50 energijskih enot, blok za točke, vreča, navodila v ang. jeziku


Podrobnosti
Založnik Days of Wonder
Avtor François Gandon
Ilustrator Cyrille Daujean, Sabrina Miramon
Število igralcev 2 - 4
Priporočena starost 8+
Čas igranja od 30'
Čas igranja do 60'
Jezik pravil angleški
Jezikovno odvisna ne
Leto izdaje 2016
39.99€
41.99€
Brez DDV: 32.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.