Menu
Your Cart

HABA – Habermaaß GmbH

Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le,..
29.99€ 31.99€
Brez DDV:24.58€
Čebelica Hana Čebelica Hana
Ni na zalogi
Čebelica Hana leti čez pisane travnike, polne rožic. Ker je pridna čebelica, kar naprej nabira nektar in ga nosi nazaj v panj. Hanini prijatelji čakajo, da bodo nektar spremenili v čudoviti sladki med. Otroci pomagajo čebelici Hani pri pridobivanju medu, da bo lahko napolnila poln lonček. Figura čeb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Dragon's Breath je prikupna otroška igra iz Habe, ki je leta 2018 zmagala za naziv Kinderspiel des Jahres.Majhni zmajčki so našli nenavaden zaklad in sicer ledeni stolp, v katerem so zamrznjeni kristali. Seveda jih vsi hočejo. Skupaj z očetom zmajem mali zmajčki odstranijo eden ledeni obroč za drugi..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Meduris Der Ruf der Götter Meduris Der Ruf der Götter
-21 % Ni na zalogi
Meduris: Der Ruf der Götter oz. The Call of the Gods je nova igra iz Habe, v kateri sledite glasu bogov. Igralci se nastanijo ob vznožju gore Meduris. Tam zgradijo koče, različne darove ponujajo druidom, zbirajo dragocene kamnine in gradijo mogočne templje. Le tako si priborijo naklonjenost pri bogo..
29.99€ 37.99€
Brez DDV:24.58€
Moja prva zbirka iger je odličen paket za najmlajše, v katerem imate na voljo kar 10 različnih iger. Te prepletajo klasike kot so: Spomin, Mau Mau in Človek, ne jezi se z modernejšimi igrami.Igre imajo preprosta pravila in kratek igralni čas. Vsebujejo lepe lesene komponente.VSEBINA:3 konji, 3 kravi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Pospravljamo je igra za najmlajše, ki se učijo razvrščanja. Otroci naj bi pri letu in pol znali razvrstiti vsaj dve stvari, medtem ko pri dveh letih že več stvari. Le kam gredo kocke, kam avtomobili in kam plišaste igrače?VSEBINA:polica (iz škatle), figura, 18 ploščic z igračami, 3 skrinje za pospra..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Poštar Pit ima vsak dan ogromno paketov, ki jih mora dostaviti. Včasih ni preveč previden in se zmoti. K sreči ima pomagače – otroke. Ti se prepričajo, da so vsi paketi prispeli na pravi naslov. Otroci morajo pogledati zelo pozorno, da bi prepoznali prave barve in predmete ter jih pravilno razporedi..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Princess Mina: Junior Rummy je prikupna igra s kartami, pravzaprav otroški remi. Princesa Mina je k sebi povabila vse svoje prijateljice, da bi skupaj preživele sproščen popoldan ob čaju in tortici in seveda igri s kartami.Vsak igralec prejme karto s krono. Ostale karte premešate in jih vsakemu igra..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Princess Mix-Max je simpatična majhna igrica, v kateri si 4 princese želijo praznovanja rojstnega dne na grajskem vrtu. A nekako stvari postanejo nejasne. Najprej predse vzamete ploščico s princeskinim trupom. Ostale ploščice položite odprte v krog na sredino. Kužka Čarlija postavite na eno izm..
7.99€
Brez DDV:6.55€
Rhino Hero oz. junak Rhino je super živalski junak, ki neustrašno pleza po najvišjih hišah in nebotičnikih. Pri tem išče vlomilce in falote. Pogumen in močan je kot lev, pameten in zvit kot lisica, vendar žal tudi težak kot nosorog, kar je pri plezanju na nebotičnike sila neugodno.  C..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Rhino Hero Super Battle je večja različica popularne igre Rhino Hero. V njej gradite nebotičnik, po katerem plezajo super junaki, nagaja pa jim opica. Igralci iz stenskih in strešnih kart gradijo stolp, po katerem plezajo super junaki, stolp pa mora pri tem ostati stabilen. Liki se med plezanjem pre..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Drevesa v sadovnjaku so polna sadja, a kaj, ko jih kljuva predrzen vran. Otroci oz. igralci morajo z dreves pobrati sadje prej kot pride vran. Glede na simbol na kocki, smejo igralci pobrati od enega do dva sadeža iz drevesa. Te nato položijo v svojo košaro. Če pa kocka določi drugače, morajo del se..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.