Menu
Your Cart

HABA – Habermaaß GmbH

Adventure Land Adventure Land
-13 % Ni na zalogi
Bogata mesta, prostrani gozdovi in skalnata gorovja sestavljajo to lepo kraljestvo kralja Agamisa. V veliki reki se skriva zlato, v zdravih gozdovih različna zelišča, ampak v meglicah ob reki preži nevarnost. Le najpogumnejši pustolovci si drznejo soočiti se z neznanim. Pri kralju se boš zapisal le,..
27.99€ 31.99€
Brez DDV:22.94€
Dragon's Breath Dragon's Breath
Ni na zalogi
Dragon's Breath je prikupna otroška igra iz Habe, ki je leta 2018 zmagala za naziv Kinderspiel des Jahres.Majhni zmajčki so našli nenavaden zaklad in sicer ledeni stolp, v katerem so zamrznjeni kristali. Seveda jih vsi hočejo. Skupaj z očetom zmajem mali zmajčki odstranijo eden ledeni obroč za drugi..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Moja prva zbirka iger je odličen paket za najmlajše, v katerem imate na voljo kar 10 različnih iger. Te prepletajo klasike kot so: Spomin, Mau Mau in Človek, ne jezi se z modernejšimi igrami.Igre imajo preprosta pravila in kratek igralni čas. Vsebujejo lepe lesene komponente.VSEBINA:3 konji, 3 kravi..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Pospravljamo je igra za najmlajše, ki se učijo razvrščanja. Otroci naj bi pri letu in pol znali razvrstiti vsaj dve stvari, medtem ko pri dveh letih že več stvari. Le kam gredo kocke, kam avtomobili in kam plišaste igrače?VSEBINA:polica (iz škatle), figura, 18 ploščic z igračami, 3 skrinje za pospra..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Poštar Pit ima vsak dan ogromno paketov, ki jih mora dostaviti. Včasih ni preveč previden in se zmoti. K sreči ima pomagače – otroke. Ti se prepričajo, da so vsi paketi prispeli na pravi naslov. Otroci morajo pogledati zelo pozorno, da bi prepoznali prave barve in predmete ter jih pravilno razporedi..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Princess Mina: Junior Rummy je prikupna igra s kartami, pravzaprav otroški remi. Princesa Mina je k sebi povabila vse svoje prijateljice, da bi skupaj preživele sproščen popoldan ob čaju in tortici in seveda igri s kartami.Vsak igralec prejme karto s krono. Ostale karte premešate in jih vsakemu igra..
8.99€
Brez DDV:7.37€
Princess Mix-Max je simpatična majhna igrica, v kateri si 4 princese želijo praznovanja rojstnega dne na grajskem vrtu. A nekako stvari postanejo nejasne. Najprej predse vzamete ploščico s princeskinim trupom. Ostale ploščice položite odprte v krog na sredino. Kužka Čarlija postavite na eno izm..
7.99€
Brez DDV:6.55€
Rhino Hero Rhino Hero
Ni na zalogi
Rhino Hero oz. junak Rhino je super živalski junak, ki neustrašno pleza po najvišjih hišah in nebotičnikih. Pri tem išče vlomilce in falote. Pogumen in močan je kot lev, pameten in zvit kot lisica, vendar žal tudi težak kot nosorog, kar je pri plezanju na nebotičnike sila neugodno.  C..
11.99€
Brez DDV:9.83€
Rhino Hero Super Battle je večja različica popularne igre Rhino Hero. V njej gradite nebotičnik, po katerem plezajo super junaki, nagaja pa jim opica. Igralci iz stenskih in strešnih kart gradijo stolp, po katerem plezajo super junaki, stolp pa mora pri tem ostati stabilen. Liki se med plezanjem pre..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Sadni vrt Sadni vrt
Ni na zalogi
Drevesa v sadovnjaku so polna sadja, a kaj, ko jih kljuva predrzen vran. Otroci oz. igralci morajo z dreves pobrati sadje prej kot pride vran. Glede na simbol na kocki, smejo igralci pobrati od enega do dva sadeža iz drevesa. Te nato položijo v svojo košaro. Če pa kocka določi drugače, morajo del se..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Otroci morajo obrati vse češnje na drevesu, še preden krokar prileti do drevesa. Igra vsebuje 3D drevo, ima enostavna pravila in vsebuje dve igralni različici. Je sodelovalne narave. Otroci trenirajo spomin in se učijo sklepanja. Ne smete pozabiti, katere ploščice ima krokar na drugi strani, sicer b..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Tiny Park je igra, v kateri mali arhitekti gradijo nov zabaviščni park. A ne vsi enega, ampak vsak igralec svojega, kar pomeni, da je konkurenca huda. Dober načrt seveda pripomore k zmagi. Potrebujete še nekaj sreče pri metu kock, pa tudi pravo mero tveganja.Za zmago morate na prava mesta postaviti ..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.