Menu
Your Cart

Repos Production

7 Wonders 7 Wonders
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
7 WONDERS JE NA VOLJO SLOVENSKA IZDAJA S SLOVENSKIMI PRAVILI!Ste voditelj starodavnega mesta, ki se dviga in postaja svetovna velesila. 7 Wonders je tekmovalna civilizacijska igra, postavljena v starodavno Sredozemlje, ki jo je zasnoval Antoine Bauza. V njej boste morali okrepiti svoje mesto in napa..
44.99€
Brez DDV:36.88€
7 Wonders Cities 7 Wonders Cities
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
Gre za drugo razširitev k igri 7 Wonders, brez katere tega dodatka ne morete igrati. S to razširitvijo dobite možnost igranja z 8 igralci. Z opcijskimi pravili lahko igramo v skupinah. Vsebuje nov tip kartic črne barve, ki predstavljajo ostanke mest, prav tako pa dodatek vsebuje karte že znanih tipo..
18.99€
Brez DDV:15.57€
7 Wonders Duel Pantheon Expansion 7 Wonders Duel Pantheon Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
V igri 7 Wonders Duel vsak igralec vodi civilizacijo in gradi stavbe ter čudesa sveta - mesto. Igra poteka 3 dobe, vsako odigrate s pripadajočim kupčkom kart, ki predstavljajo zgradbe. Med dobo imata igralca na voljo, da odigrata približno 10 kart. Z njimi zaslužita kovance, usposobita svojo vojsko,..
18.99€
Brez DDV:15.57€
7 Wonders Leaders Expansion 7 Wonders Leaders Expansion
Ni na zalogi
Založnik: Repos Production
Gre za razširitev k eni najboljših iger 7 Wonders, brez katere tega dodatka ne morete igrati. Z njo imate možnost, da svoje voditelje postavite na vrh civilizacije. V dodatku dobite 36 novih kart, ki vplivajo na rast vašega mesta, vsaka na svoj način. Igranje je malenkost spremenjeno, a zmagovalni p..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Repos Production
Komaj ste se začeli počutiti udobno ob svojih kolegih roparjih, barabah in kriminalcih, pa pride še več Cash N' Guns More Cash'n More Guns. Še dolgo potem, ko bodo policijske sirene izzvenele, se boste ozirali čez ramo. V tej razširitvi, za katero je nujno potrebna osnovna igra Cash N' Guns, boste d..
19.49€
Brez DDV:15.98€
Založnik: Repos Production
Največji rop je morda res uspel, ampak stvari lahko gredo hitro po zlu. Še posebej, ko želi vsaka baraba imeti večji delež. S tako veliko denarja na mizi naboji govorijo glasneje kot besede! V Cash N' Guns Second Edition igralci namerijo nenevarno pištolo iz pene drug v drugega in skušajo prestrašit..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Založnik: Repos Production
Cash N' Guns Team Spirit je dodatek, zato za igranje potrebujete osnovno igro. V njem se spremeni duh skupine, saj nič več ne streljate na pajdaše roparje. Razširitev namreč prinaša navodila za timsko igranje in omogoča 9. igralcu, da se pridruži roparski akciji. Predstavi tudi kup dvoličnih plačnik..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Repos Production
Just One je nagrajena igra, v kateri se igrate z besedami. Osrednja sestavina so karte, na katerih so različne besede, natančneje: na vsaki karti je 5 besed. Igralec na potezi povleče karto, ki je ne pogleda in naključno izbere število od 1 do 5. S tem določi besedo ostalim igralcem. Nato igralci&nb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Repos Production
Secrets je nova igra iz Repos Production. Odvija se v obdobju hladne vojne leta 1960. Ste vodja obveščevalne agencije, zato morate rekrutirati najboljše elemente. Najti morate svoje zaveznike, prelisičiti sovražnike in postati najvplivnejša agencija. Pazite se hipijev, v svojih prizadevanjih bi mord..
18.49€
Brez DDV:15.16€
Založnik: Repos Production
When I Dream je zabavna namizna družabna igra, ki jo lahko igra kar 10 igralcev. Število igralcev določi število rund. Runde so razdeljene na fazi noči in dneva. V igri igralci drug za drugim prevzamejo vlogo sanjača, ostali so duhovi sanj (Fairy, Sandman in Boogeyman). Sanjači v noči povežejo eleme..
31.99€
Brez DDV:26.22€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.