Menu
Your Cart

Arcane Wonders

Onitama Onitama
Ni na zalogi
Založnik: Arcane Wonders
Onitama je elegantna in enostavna abstraktna strateška igra za dva. Prevzamete vlogo učitelja, ki mu sledijo učenci, menihi in skušate poraziti nasprotnika. Oboroženi ste le s peščico premikov, bistroumnostjo in pozornostjo.V igri je plošča 5x5, oba igralca začneta s 5 figurami na svoji strani, glav..
33.99€
Brez DDV:27.86€
Senshi Senshi
-25 % Ni na zalogi
Založnik: Arcane Wonders
Senshi je bojevnik - menih, ki marljivo študira v templju pod vodstvom mojstra. S prijatelji vsak dan odločno trenira, da izboljša svoj um in telo. A veliki mojster je bolan, zato ga bo nasledil novi mojster. Igralci morate v igri dokazati svojo vrednost in dobro razviti 4 atribute: moč, okretnost, ..
14.99€ 19.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Arcane Wonders
Napada je konec, zato se zmagovalni Vikingi zberejo v poglavarjevem šotoru, da bi si razdelili vojni plen. Visoko na kupu na hrastovi mizi so najboljši zakladi: bleščeči dragulji, svetleči meči, fino orožje in čarobni artefakti. Še v napadu so bili najboljši zavezniki, sedaj, ko delijo plen, privre ..
39.99€ 42.99€
Brez DDV:32.78€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.