Menu
Your Cart

Stronghold Games

Založnik: Stronghold Games
V družabni igri Terraforming Mars naseljujete Mars. Velike korporacije se skupaj s svetovno vlado na zemlji ukvarjajo s projekti za dvig temperature, nivo kisika in pokritost oceana. Vi ste ena izmed korporacij, ki sodeluje z drugimi, vendar pridobivate točke sami s svojimi odkritji, prispevki ter n..
64.99€
Brez DDV:53.27€
Založnik: Stronghold Games
Terraforming Mars: Colonies je razširitev za nadvse uspešno igro Terraforming Mars, ki jo obvezno potrebujete za igranje tega dodatka.Svet je postal ogromen in korporacije so svoje operacije razširile na vse dele solarnega sistema. Povsod iščejo minerale in surovine. Večina mest sploh ne ustreza ter..
26.99€
Brez DDV:22.12€
Terraforming Mars: Hellas & Elysium
Ni na zalogi
Založnik: Stronghold Games
Terraforming Mars: Hellas & Elysium je prvi dodatek za večkrat nagrajeno namizno družabno igro Terraforming Mars, ki jo potrebujete za igranje. Vsebuje dvostransko igralno ploščo z dvema novima območjema na Marsu. Elysium igralce odpelje na nasprotno stran Marsa, ki ima obsežna nižavja in o..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Stronghold Games
Terraforming Mars: Venus Next je drugi dodatek za Terraforming Mars, brez katere seveda ne morete igrati. V tej razširitvi se preizkusite na planetu Venera, ki z zemljo skoraj nima podobnosti. Dnevi tam so dolgi, vremenski pritiski siloviti, površina pa je izjemno vroča. V projekt, da bo planet..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.