Menu
Your Cart

Czech Games Edition (CGE)

Alchemists Alchemists
Ni na zalogi
V svetu alkimije skozi šest rund preizkušate svoje napoje in odkrivate magične značilnosti sestavin. Svoje napoje lahko prodate in s tem pokažete svoje znanje, z denarjem kupite artefakte, s katerimi raziskujete naprej, lahko pa razkrijte zmote tistih, k mislijo, da vas lahko premagajo.V igri lahko ..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Alchemists The King's Golem je dodatek za osnovno igro Alchemists. V njem se sprašujete, kaj delajo vaši kolegi alkimisti, saj ni od njih nobenega glasu. Skrivoma obiskujejo le kraljevo knjižnico. Je možno, da rešujejo kraljevo uganko? Kakšni tepci. Formule in recepte, ki jih raziskujejo v kraljevsk..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Na zemljevidu so čudni simboli. To so kode za lokacije, na katerih se morajo vohuni srečati s skrivnim agentom. Dve ekipi agentov tekmujeta med sabo. Vsaka določi mojstra vohuna, ki edina poznata lokacijo obeh skrivnih agentov (torej iz obeh skupin). Svoji skupini terenskih agentov morata dostaviti ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Through the Ages: A New Story of Civilization Through the Ages: A New Story of Civilization
-8 % Ni na zalogi
Igro Through the Ages: A New Story of Civilization začnete z majhnim plemenom in voljo, da ga spremenite v veliko civilizacijo. Razširiti morate svoje kmetije in rudnike ter z njimi pridobiti surovine za izgradnjo mest. S tem boste imeli osnovo za tehnološki napredek, boljšo vlado in številna čudesa..
45.99€ 49.99€
Brez DDV:37.70€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.