Menu
Your Cart

Fantasy Flight Games

Velike hiše iz Westerosa so se, da pokažejo spoštovanje dvoru, zbrale v King's Landing (kraljevem pristanku). Tudi ti si pripotoval od daleč in postal kraljeva roka. Da si pridobiš podporo drugih družin, zaposliš Varysa, da se kot pajek premika med plemiči. V A Game of Thrones Hand of the King ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed) A Game of Thrones: The Board Game (2nd ed)
-8 % Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Board Game (Second Edition)Kralj Robert Baratheon je mrtev in dežele Westerosa se pripravljajo na bitko. V drugi izdaji od 3 do 6 igralcev prevzame vlogo vodje ene od velikih hiš Sedmerih kraljestev in tekmujejo za prevzem Železnega prestola. Po seriji A Song of Ice and Fire i..
59.99€ 64.99€
Brez DDV:49.17€
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set
Ni na zalogi
A Game of Thrones: The Card Game (2nd Ed) LCG Core Set je igra za dva do štiri igralce. Kot prava Igra prestolov je polna spletk, prevar, politike, izdaj in vojn.Hiše Westerosa se bojujejo med seboj in povzročajo prepire ter nezaupanje. Da bi zmagali, se morate združiti. Katero hišo boste izbrali? N..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Game of Thrones Card Game (HBO) Game of Thrones Card Game (HBO)
Ni na zalogi
V deželo, kjer poletja trajajo desetletja in zime neskončno dolgo, prihajajo težave. Igra temelji na knjigah A Song of Ice and Fire Georga R. R. Martina oz. HBO-jevi fantazijski seriji Game of Thrones. Gre za epski spopad za moč in prevlado v velikem in nasilnem kraljestvu. Dve močni družini se spop..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Kralj Robert Baratheon je mrtev. Linija nasledstva je predmet spora in 7 kraljestev je na pragu vojne. Med kaosom gospodje in dame iz velikih hiš Westerosa taktizirajo za prevlado.Game of Thrones: The Iron Throne je namizna igra polna spletk in prevar ter krutih ponudb za povelje v Westerosu. Laži, ..
48.99€
Brez DDV:40.16€
KeyForge je poseben svet, v katerem je vse mogoče. Igra ima unikatne kupčke kart, s katerimi dva igralca postaneta arhonta. Med seboj tekmujeta, kateri bo prej skoval ključe, ki bodo odprli skrivne trezorje v Crucible, umetnem svetu, zgrajenem iz delčkov neštetih planetov. Z neverjetno zbirko bitij,..
7.99€ 9.99€
Brez DDV:6.55€
Kingsburg Kingsburg
-7 % Ni na zalogi
Kingsburg je znova na voljo, potem ko je bil nekaj časa razprodan. Prvotno je izšel leta 2007. Lani so ga izdali v prenovljeni izdaji, ki vsebuje vse module iz dodatka To Forge a Realm ter nov del Alternate Advisor Rewards. Z njim gradite po svojih željah, s čimer imate pri igranju več izbire. Sicer..
55.99€ 59.99€
Brez DDV:45.89€
Od Shadowlands na jugu, do Burning Sands na severu, od Twilight Mountains na zahodu, do Islands of Spice and Silk na vzhodu – to je Rokugan, smaragdni imperij. Zahvaljujoč sedmim velikim klanom, ki so služili vladarju, stoji že več kot tisoč let. Kot varuh in politik je vsak klan posebej izpolnil sv..
29.99€ 38.49€
Brez DDV:24.58€
Marvel Champions: The Card Game Marvel Champions: The Card Game
Ni na zalogi
Marvel Champions: The Card Game vas popelje v svet Marvela in njegovih junakov. Gre za kooperativno igro s kartami za 1 do 4 igralce, ki je, kot večina iger iz Fantasy Flight Games, z LCG sistemom. Living Card Game pomeni, da imate za osnovo Core Set oz. osnovno igro, ki jo lahko širite z dokupovanj..
59.99€
Brez DDV:49.17€
The Lord of the Rings The Card Game (LCG Core Set) The Lord of the Rings The Card Game (LCG Core Set)
Ni na zalogi
The Lord of the Rings The Card Game (LCG Core Set) vas popelje v svet Srednjega sveta. Starodavno zlo se prebuja v črni deželi Mordorja in ljudje Srednjega sveta govorijo o grozni pogubi, ki se bliža z vzhoda. Črni gospodar Sauron zbira svoje sile. Da bi pridobil moč, ki jo potrebuje, bo na svet vrg..
39.99€
Brez DDV:32.78€
The Lord of the Rings: The Board Game: Anniversary The Lord of the Rings: The Board Game: Anniversary
Ni na zalogi
The Lord of the Rings: The Board Game: Anniversary vas popelje v Srednji svet. Po deželi se širi Sauronov vpliv in nemočni se mu uklanjajo. Če Sauron pride do prstana, ste za vedno njegovi sužnji. A prstan zaenkrat še počiva v majhnih hobitovih rokah.Igralci tekmujete skupaj proti igri. Ste hobiti, ..
54.99€
Brez DDV:45.07€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.