Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

IELLO

Diamant Diamant
Ni na zalogi
Založnik: IELLO
Diamant je hitra zabavna igra za več igralcev, v kateri preizkušate srečo. Igralci ste raziskovalci, ki se odpravite na potepanje po zapuščenih rovih in neobljudenih poteh džungle. Vsak igralec prejme skrinjico, v katero pospravlja najdene dragulje, poleg tega dve različni karti. Z eno dol..
24.99€
Brez DDV:20.48€
King of New York King of New York
Ni na zalogi
Založnik: IELLO
King of New York - V mestu, ki nikoli ne spi, se vedno nekaj dogaja. Mogoče so krive vse tiste mestne luči, mogoče energija, mogoče pa velikanske pošasti, ki rušijo mesto.King of New York ima mnogo novih načinov za igranje, kljub temu pa ohranja prvotno shemo igre King of Tokyo. V mestu se nahajajo ..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: IELLO
Kapitan riba, šerif in ostala četa pošasti imajo sedaj dva nova unikatna seta kart evolucije za oboje: New York in Tokyo. Pridruži pa se jim tudi Mega Shark.V dodatku King of New York Power Up mečete 3 srca (ne nujno v isti potezi), da vlečete karto in imate dostop za novo nasilno moč. Igra iz popul..
12.49€
Brez DDV:10.24€
King of Tokyo New Edition King of Tokyo New Edition
Ni na zalogi
Založnik: IELLO
King of Tokyo je prodajna uspešnica Richarda Garfielda, ki je ob peti obletnici dobila novo, prenovljeno izdajo, predvsem v podobi. Prav tako so popravili navodila, da so bolj razumljiva in dodali dve pošasti (Space Penguin in Cyber Kitty).Ste mutirana pošast, gromozanski robot ali drugo pošastno bi..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: IELLO
Whizz Bing Bang je hitra igra s kartami. Ko je igralec na potezi, prebere zgornjo karto iz kupčka, beseda na karti narekuje, kako se bo igra nadaljevala. Whizz pomeni, da v isti smeri, bing, da v obratni smeri, bang, da izpustite naslednjega igralca. Tu je še boom! Če se zmotite, za kazen dobit..
6.99€ 11.99€
Brez DDV:5.73€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.