Menu
Your Cart

IELLO

Založnik: IELLO
Diamant je hitra zabavna igra za več igralcev, v kateri preizkušate srečo. Igralci ste raziskovalci, ki se odpravite na potepanje po zapuščenih rovih in neobljudenih poteh džungle. Vsak igralec prejme skrinjico, v katero pospravlja najdene dragulje, poleg tega dve različni karti. Z eno dol..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: IELLO
V mestu, ki nikoli ne spi, se vedno nekaj dogaja. Mogoče so krive vse luči, mogoče energija, mogoče pa velikanske pošasti, ki rušijo mesto.King of New York ima mnogo novih načinov za igranje, kljub temu pa ohranja prvotno shemo igre King of Tokyo. V mestu se nahajajo stavbe za pomendrati ter maščeva..
27.99€ 37.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: IELLO
Kapitan riba, šerif in ostala četa pošasti imajo sedaj dva nova unikatna seta kart evolucije za oboje: New York in Tokyo. Pridruži pa se jim tudi Mega Shark.V dodatku King of New York Power Up mečete 3 srca (ne nujno v isti potezi), da vlečete karto in imate dostop za novo nasilno moč. Igra iz popul..
12.49€
Brez DDV:10.24€
Založnik: IELLO
King of Tokyo je prodajna uspešnica Richarda Garfielda, ki je ob peti obletnici dobila novo, prenovljeno izdajo, predvsem v podobi. Prav tako so popravili navodila, da so bolj razumljiva in dodali dve pošasti (Space Penguin in Cyber Kitty).Ste mutirana pošast, gromozanski robot ali drugo pošastno bi..
29.99€
Brez DDV:24.58€
King of Tokyo/New York: Monster Pack - King Kong King of Tokyo/New York: Monster Pack - King Kong
Ni na zalogi
Založnik: IELLO
King Kong ni srečen, zato znova osvaja Empire State Building in Tokyo Tower, da bi našel svojo ljubezen. Si mu drznete prekrižati pot ali še huje, ujeti njegovo drago?King Kong Monster Pack doda k osnovni igri nove elemente in sicer Tokyo Tower za igro King of Tokyo in Empire State Building za King ..
7.49€
Brez DDV:6.14€
Založnik: IELLO
Mountains of Madness vas popelje na polarno Antarktiko, kjer so znanstveniki odkrili zanimivo gorovje. Takšno podnebje seveda zahteva posebne sposobnosti, zato boste morali s soigralci združiti moči in razviti dobro komunikacijo. V igri si morate predstavljate, da ste na letalu, ki mora varno p..
34.99€ 39.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: IELLO
Whizz Bing Bang je hitra igra s kartami. Ko je igralec na potezi, prebere zgornjo karto iz kupčka, beseda na karti narekuje, kako se bo igra nadaljevala. Whizz pomeni, da v isti smeri, bing, da v obratni smeri, bang, da izpustite naslednjega igralca. Tu je še boom! Če se zmotite, za kazen dobit..
6.99€ 11.99€
Brez DDV:5.73€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.