Menu
Your Cart

Libellud

Založnik: Libellud
Pošasti iz želeja napadajo mesto. Vi in vaši prijatelji morate zbrati čim več nezemeljskih stvari, preden majave osvajalce uniči vojska. Razporediti morate svoje kocke in se ubraniti pred tekmovalci.Da bi zbrali tuji žele, morate svoje kocke razporediti v različna mestna okrožja. Nagrado v okrožju b..
19.99€ 23.99€
Brez DDV:16.39€
Dice Forge Dice Forge
-8 % Ni na zalogi
Založnik: Libellud
Dice Forge je najbolj pričakovana družinska igra leta 2017. Svoj sloves je takoj po izdaji upravičila, saj je izjemno lepa in igralna. Z njo se potopite v fantazijski božanski svet s svetišči, nebeškimi otoki in 4 fantazijskimi junaki, ki se želijo povzpeti v polboga. To ste vi, igralci.Igra vsebuje..
34.99€ 37.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Libellud
Dixit 10 Mirrors je že 10. razširitev po vrsti za priljubljeno abstraktno igro Dixit. Karte je ilustriral Sébastien Telleschi in z njimi ustvaril fantazijsko refleksijo naše družbe. Za igranje potrebujete osnovno igro Dixit. Na voljo večjezična izdaja, ki vključuje slovenska pravila ali an..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 2 Quest je nadaljevanje za odlično abstraktno družabno igro Dixit, brez katere te razširitve ne morete igrati.Polna presenečenj, življenja in očarljivosti je primerna tako za družbo s prijatelji kot družino. Dodatek za igro, ki je bila večkrat nagrajena, ponuja 84 novih kart.Potujte po deželah..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 3 Journey je razširitev za čudovito in očarljivo družabno igro Dixit, ki jo potrebujete za igranje tega dodatka.Z njim se boste še bolj zabavali in odpotovali v kraje, za katere ste mislili, da ne obstajajo. Razširitev Dixit 3 Journey prinaša nove karte, polne čarobnosti, pravljic in domišljij..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 4 Origins je dodatek za igro Dixit, ki jo nujno potrebujete za igranje. Vsebuje nove, lepe karte, ki jih je narisal Clément Lefèvre.Večkrat nagrajena igra vas bo ponesla na novo potovanje in odkritja.VSEBINA:84 kart, večjezična izdaja s slovenskimi pravili OPOZORILO:Igra ni primerna za ot..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 5 Daydreams je dodatek za igro Dixit, ki jo nujno potrebujete za igranje.Igra za družine in prijatelje vas popelje na potovanje v svet domišljije. Surrealistični svet na karticah je ustvaril Franck Dion.VSEBINA:84 kart, večjezična izdaja s slovenskimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otrok..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 6 Memories je razširitev za Dixit, ki ponuja nove, čudovito ilustrirane karte, ki vas odpeljejo v svet domišljije. Dixit Memories, avtorja Jean-Louisa Roubira, sta naslikala Carine Hinder in Jérôme Pélissier. Dixit je sicer presenetljiva, očarljiva in evokativna družabna igra, ki je osvojila m..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 8 Harmonies je razširitev za Dixit - večkrat nagrajeno igro, ki vas popelje na domišljijsko popotovanje. Dodatek ponuja nove karte, ki razširijo in izboljšajo doživetje v igri. Razširitev odpelje igralce v svet, ki zabriše meje med realnostjo in fantazijo. Ilustracije so delo Paula Echego..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit 9: 10th Anniversary je razširitev za osnovno igro Dixit. Pripravili so jo ob 10. obletnici izdaje osnovne igre, ki je ena najbolj priljubljenih na svetu. Z njo dobite 84 ilustriranih kart, ki zabrišejo mejo med realnostjo in fantazijo. V tej izdaji so moči združili vsi ilustratorji, ki so v de..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Libellud
Dixit Disney Edition je klasična igra Dixit, za katero se skriva Disney svet.Gre za popularno namizno družabno igro pripovedovanja, interpretiranja in ugibanja. Ta izdaja ponuja očarljive podobe iz Disney sveta na velikih kartah. Igralec na potezi opiše podobo na izbrani karti z besedo, povedjo, zgo..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Mysterium Mysterium
Ni na zalogi
Založnik: Libellud
Piše se leto 1920. Gospod MacDowell, nadarjeni astrolog, vstopi v svojo novo hišo. Takoj zazna nadnaravno prisotnost. Na nenavadni seansi zbere eminentne medije svojega časa. Imajo 7 ur, da navežejo stik z duhovi in raziščejo staro skrivnost...Nezmožen govorjenja, se pozabljivi duh z mediji sporazum..
35.99€
Brez DDV:29.50€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.