Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila od 25.9. dalje odpremljena 2.10. Hvala za razumevanje.

Stonemaier Games

Charterstone Charterstone
Ni na zalogi
Založnik: Stonemaier Games
Nova igra Charterstone je igra postavljanja delavcev, ki vsebuje legacy sistem. To pomeni, da se elementi enega igranja prenašajo v drugo igranje. Vigri skozi serijo igranj razvijate svoje mesto. Ta legacy igra je drugačna in ponuja edinstveno igranje. Charterstone traja 12 iger, čeprav to ni k..
55.99€
Brez DDV:45.89€
Scythe Scythe
Ni na zalogi
Založnik: Stonemaier Games
Namizna družabna igra Scythe je asimetrična in tekmovalna igra v alternativni zgodovini leta 1920 na vzhodu Evrope. Gre za čas kmetovanja in vojne, zlomljenih src in inovacij. Začnete na različnih pozicijah, imate različne surovine ter vsak drugačen cilj. Igra je strateška, čeprav ima s kupčkom kart..
66.99€
Brez DDV:54.91€
Založnik: Stonemaier Games
Viticulture Essential Edition je namizna igra, postavljena v romantično italijansko pokrajino Toskana. V njej imate svoj majhen vinograd, ki ga obdelujete, cilj je, da postanete uspešni vinarji. Pomagate si z delavci v različnih mesecih. Delo v vinogradu je pozimi drugačno kot poleti, nikoli pa ga n..
53.99€
Brez DDV:44.25€
Wingspan Wingspan
Ni na zalogi
Založnik: Stonemaier Games
Wingspan je srednje težka tekmovalna namizna družabna igra z izvirno "ptičjo" tematiko. Igralci ste občudovalci ptic. Iščete, odkrivate, skratka v svoj naravni rezervat privabljate najboljše ptice. Vsaka ptica oz. karta je unikatna in ima močne kombinacije, ki pridejo do izraza v vaših akcijah ..
49.99€
Brez DDV:40.98€
Založnik: Stonemaier Games
Wingspan: European Expansion je prva razširitev za igro Wingspan. Ena najodličnejših iger zadnjih let je dobila svojo prvo razširitev, kar pa je še bolj pomembno, vsebuje 81 novih kart, na vsaki pa druga evropska ptica. S tem so se ustvarjalci oddolžili za osnovno igro Wingspan, saj je vsebovala le ..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Stonemaier Games
Wingspan: Oceania Expansion je druga razširitev za igro Wingspan. Osredotoča se na ptice iz Avstralije in Nove Zelandije. Nove karte s pticami dodate h kartam iz osnovne igre, po želji tudi k prvi razširitvi.Igralci prejmete v Wingspan: Oceania Expansion nove igralne podloge in novo vrsto hrane. S t..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.