Menu
Your Cart

Steve Jackson Games

Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin je mega hit igra s kartami o pustolovščinah v ječah. S sotekmovalci tekmujete pri ubijanju pošasti in nabiranju magičnih predmetov in to kakšnih! Ima smešne ilustracije in je hitra, dinamična.Igra je leta 2001 prejela zmagovalni naslov za Origins Awards Best Traditional Card Game.VSEBINA:ko..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin je na voljo v Deluxe izvedbi. Ta vam nudi veliko ploščo, zaradi katere imate lahko svoje kupčke urejene. Ponuja vam tudi 12 figur/stojal (6 ženskih in 6 moških), ki jih premikate po plošči.Igralci v igri tekmujete, kdo bo pobil več pošasti in ukradel več dragocenosti. Skratka, spustite se v..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin Marvel izdaja je Munchkin igra, ki združuje klasično zabavno igro s kartami in ubijanjem pošasti z igranjem vlog z najbolj ikoničnimi liki iz Marvel univerzuma. Opremljena je z vsem potrebnim: zlikovci in zavezniki, z zakladom in oklepom, s pošastmi, boji, močmi, itd. Igra je samostojne nar..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.