Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Steve Jackson Games

Munchkin Munchkin
Ni na zalogi
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin je mega hit igra s kartami o pustolovščinah v ječah. S sotekmovalci tekmujete pri ubijanju pošasti in nabiranju magičnih predmetov in to kakšnih! Ima smešne ilustracije in je hitra, dinamična.Igra je leta 2001 prejela zmagovalni naslov za Origins Awards Best Traditional Card Game.VSEBINA:ko..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Munchkin Deluxe Munchkin Deluxe
Ni na zalogi
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin je na voljo v Deluxe izvedbi. Ta vam nudi veliko ploščo, zaradi katere imate lahko svoje kupčke urejene. Ponuja vam tudi 12 figur/stojal (6 ženskih in 6 moških), ki jih premikate po plošči.Igralci v igri tekmujete, kdo bo pobil več pošasti in ukradel več dragocenosti. Skratka, spustite se v..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Munchkin Marvel Munchkin Marvel
Ni na zalogi
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin Marvel izdaja je Munchkin igra, ki združuje klasično zabavno igro s kartami in ubijanjem pošasti z igranjem vlog z najbolj ikoničnimi liki iz Marvel univerzuma. Opremljena je z vsem potrebnim: zlikovci in zavezniki, z zakladom in oklepom, s pošastmi, boji, močmi, itd. Igra je samostojne nar..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Steve Jackson Games
Munchkin: Harry Potter je klasična igra Munchkin, v njej igrate kot član Hogwartsa, cilj pa je, da postanete najboljši čarodej. VSEBINA:92 kart vrata in 76 kart z zakladi, 6 dvostranskih kart s hišami, 6 označevalcev, posebna kocka, angleška pravila, angleška izdajaOPOZORILO:Artikel ni primeren..
28.99€
Brez DDV:23.76€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.