Menu
Your Cart

dV Giochi

Bang! Bang!
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang! 4th Edition Card Game: Na Divjem Zahodu ubežniki lovijo šerifa, šerif lovi ubežnike, odpadniki pa na skrivaj kujejo zaroto. Pripravljeni so se povezati z eno ali drugo stranjo. Kmalu se oglasijo naboji. Kateri namestniki so se pripravljeni žrtvovati v imenu šerifa? In kateri so neusmiljeni zlo..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Bang: The Dice Game Bang: The Dice Game
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Bang: The Dice Game je samostojna družabna igra s kockami, narejena po priljubljeni zabavni igri BANG!Na Divjem zahodu poteka nenehni boj med zakoni in prepovedmi, med policijo in ubežniki. Tudi tokrat ni nič drugače. Nebo nenadoma potemni oblak puščic. Indijanci napadajo! Ste dovolj pogumni, da se ..
20.99€
Brez DDV:17.20€
Založnik: dV Giochi
Deckscape: Heist in VeniceVi in vaši prijatelji soigralci ste upokojeni vrhunski tatovi, ki se znova združite. Vaša misija je, da se pretihotapite v najstarejši casino na svetu, ki je v Benetkah, in ukradete za bilijon evrov čipov. Vsak od vas ima specifične sposobnosti in znanje, a držati se morate..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Deckscape: Test Time Deckscape: Test Time
Ni na zalogi
Založnik: dV Giochi
Deckscape: Test Time je prva pustolovska igra v seriji Deckscape. S kupom kart doživite ves triler prave sobe pobega!Doctor Thyme preizkuša vaše spretnosti, zato vas izzove. Medtem ko razlaga svoj projekt, po nesreči pritisne gumb in sproži alarm. Posledično se spustijo rešetke, ki zaklenejo laborat..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: dV Giochi
S kupom kart doživite pravo vzdušje resnične sobe pobega!Agent pod krinko vas je izmed vseh detektivov Scotland Yarda izbral za skrivno misijo. Nad Londonom ždi huda grožnja in le vi lahko odpravite težavo. Odkriti morate 4 naprave, ki so skrite na različnih lokacijah in jih deaktivirati pred polnoč..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.