Menu
Your Cart

Pegasus Spiele

Azul Azul
Ni na zalogi
Založnik: Pegasus Spiele
Azul je odlična in lepa igra, v kateri polagate majhne okrasne ploščice na svojo igralno ploščo in ustvarjate mozaik. Družabna igra Azul povzema estetiko maroške kulture. Igralci tekmujejo, kdo bo okrasil stene kraljevske palače Evora. Pravilno morajo izbrati stil in količino ploščic. Premeteni igra..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Pegasus Spiele
Priljubljena in nagrajena igra Camel Up je dobila svojega brata v Camel Up Cards, igri s kartami. Na glavo postavljena kamelja dirka ponuja stave, kot da je zadnji dan. Namesto kock, ki sicer določajo premik kamel, kamele premikate s karticami, ki jih na začetku skrivno izberejo igralci. S tem se da..
12.99€
Brez DDV:10.65€
Založnik: Pegasus Spiele
Chariot Race je nova igra avtorja Matta Leacocka. Postavil jo je v svet zmagovalne Roll Through The Ages serije.Napetost narašča, ko igralci tekmujejo z bojnimi vozovi v Ben-Hur stilu v času antičnega Rima. Igralci s kockami tekmujejo, kateri bo prvi prečkal ciljno črto v Circus Maximus. Pot je poln..
9.99€ 19.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Pegasus Spiele
Med vladavino kralja Teodorja so vojne, vstaje in druge neprilike postale zgodovina. Kralj je namreč prisegel, da mu je le za dobrobit prebivalcev Emare. S svojimi svetovalci je sklenil, da bo kandidatom za krono ponudil praktični izziv. Kdorkoli bo namreč pregovoril največ priseljenih prebivalcev, ..
34.99€ 39.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Pegasus Spiele
Globoko v severnih gozdovih živi čarobno vilinsko pleme Frogriders (jezdeci žab). Nekoč so veljali za urne bojevnike, ki so lahko, medtem ko so jezdili žabe, premagali celotne vojske velikanov. Sedaj v deželi vlada mir. V počastitev prednikov vsako pomlad priredijo turnir, da določijo, kdo izmed nji..
17.99€ 27.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Pegasus Spiele
V Glück Auf se poglobite v svet rudnikov premoga. Iz svojih rudnikov kopljete premog ter ga natovarjate na vagone. A le, če opremite vagone s primerno lokomotivo in ustreznim tovorom, smete pošiljko odposlati in si prislužiti točke. Pri tem ne želite potratiti preveč akcij, hkrati pa želite iz omeje..
9.99€ 19.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Pegasus Spiele
Vodite samostan in v skladu z njegovim delovanjem ste odgovorni za pivovarno. Zvariti morate najboljše pivo na svetu. Pri tem je pomemben pravi trenutek. Da bi dobili najboljši proizvod, morate v vrtu, ki pripada samostanu, imeti dobre surovine in pravo število menihov, ki pomagajo pri žetvi. Ne poz..
37.99€
Brez DDV:31.14€
Založnik: Pegasus Spiele
Vsi stažisti, pozor! Odprto je prosto mesto doktorja. Na to priložnost ste čakali. A kako daleč boste šli? Boste igrali lepo in trdo delali, ali boste raje zahrbtni in občasno sklepali potuhnjene posle? Novi pacienti kar kapljajo, zato morate dokazati, da ste iz pravega testa. Seveda se boste m..
9.99€ 19.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Pegasus Spiele
Pozdravljeni trgovci na bazarju v Istanbulu. V tej strateški igri morate svoje pomočnike izkoristiti tako dobro, da naberete potrebne rubine pred vašimi nasprotniki. Trgovca in štiri pomočnike vodite po ozkih ulicah in mestih (na 16-ih ploščicah), jih odlagate in izvajate različne akcije. Ko želite ..
34.99€
Brez DDV:28.68€
Založnik: Pegasus Spiele
Dobrodošli na bazarju v Istanbulu. Ste zviti trgovci, ki morate prelisičiti nasprotnike. Potezo za potezo se morate potegovati za denar in surovine. Podpira vas zvesti pomočnik, ki ga predstavlja kocka. Svoj prihodek morate pametno unovčiti. Investirate lahko v izboljšane sposobnosti ali v želene ru..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Pegasus Spiele
Brez panike! Pod posteljo so sicer pošasti, o tem ste prepričani, saj ste jih videli. Ampak koliko jih je? Kakšne barve so? So tudi plišasti medvedki med njimi?V igri Lahko noč, pošasti igralec na potezi meče 6 kock. Te pokažejo pošasti in medvedke v treh različnih barvah. Igralci si jih morajo hitr..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Založnik: Pegasus Spiele
Loot Island je prelep otok v Indijskem oceanu. A nad predrzneži, ki bi si mu upali približati ali z njega karkoli vzeti, bdi strašljiv urok. Zato so prebrisani gusarji nanj skrili svoj nakradeni plen.Igralci v igri Loot Island iščejo delčke zemljevida in skriti zaklad, med njimi vlada tekmovalno vzd..
22.99€
Brez DDV:18.84€
Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.