Menu
Your Cart

Alderac Entertainment Group

Igralci so gospe z mačkami, del elitne skupine ljudi, z Marijo Antoinetto in Ernestom Hemingwayem na čelu. Med igro boste vi in vaši prijatelji/ce vlekli karte po tri naenkrat in tako zbirali igrače, hrano, kostume, ljubljene mačke, posebno travo, ki jo imajo mačke rade...Poskrbite, da boste imeli d..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Cat Lady: Premium Edition
Ni na zalogi
Cat Lady: Premium Edition je perfektna igra za ljubitelje mačk in igralce družabnih iger. Vsebuje navadno izdajo Cat Lady, razlikuje pa se po tem, da vsebuje veliko dodatnih izboljšav, npr. dodatne potepuške mačke za več raznolikosti, nadgrajene lesene žetončke, priročno beležko za točke.Igra j..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Love Letter je igra tveganja, sklepanja in sreče. Igra ima preprosta navodila, ki ustvarjajo dinamično in vznemirljivo interakcijo med igralci. Ti skušajo dostaviti svoje ljubezensko pismo v princeskine roke, hkrati pa se trudijo, da ga drugi igralci ne bi. Močne, visoke karte vodijo k zgodnjemu pro..
9.99€
Brez DDV:8.19€
Nad dolino življenja (Valley of Life) veje prekletstvo. Duhovi narave kličejo na pomoč klane druidov, ki naj bi s svojimi blagoslovi ozdravili deželo in rešili duhove. Potrebovali bodo pogum in pazljivost, saj lahko urok prevzame nepremišljene, ki imajo preveč moči.Igralci prevzamete vlogo druidov i..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Sile narave in Gaini blagoslovi niso dovolj, da bi zaustavili zlobni urok, ki se širi po Valley of Life (dolini življenja). Klani druidov sedaj združujejo moči "arcane" magije, da bi se ubranili pred napadi in zdravili deželo. Medtem ko "arcane" magija ponuja ogromne moči, lahko hitro prevzame tiste..
27.99€
Brez DDV:22.94€
Borba v Valley of Life (dolini življenja) ne pojenja. Vrste tistih, ki se borijo proti prekletstvu, se povečujejo. Nekateri druidi se silijo v ospredje kot močni voditelji. Medtem ko so zelo različni pri svojem pristopu in sami naravi, se ti Gaia služabniki trudijo za dan, ko trpki gnev zlobnega kra..
29.99€ 32.99€
Brez DDV:24.58€
Slavni kapitan je priplul na otok z novico o plenjenju in zakladu. Potrebuje nekaj krepkih mož, a sprejme le člane Bratovščine piratov. Govori se, da si je nakopičil veliko bogastvo in išče zamenjavo, saj se bo upokojil. Oath of the Brotherhood je strateška igra postavljanja delavcev (worker-pl..
47.99€ 54.99€
Brez DDV:39.34€
Prerokba opozarja na vrnitev Maedoca - pokvarjenca, čigar temne roke znova segajo po deželi. Prerokba pravi tudi o sedmih junakih, ki jih je usoda povezala, da premagajo Maedoca. V Seventh Hero igralci rekrutirajo tavajoče junake, pri tem morajo biti previdni, saj so med njimi nekateri Maedocov..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.