Menu
Your Cart

Asmodee

Dixit 7 Revelations Dixit 7 Revelations
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dixit 7 Revelations je dodatek za abstraktno in zelo zabavno igro Dixit.Miti oživijo in maske padejo stran. Ilustracije je naslikala francoska umetnica Marina Coudray. Z njimi vas popelje v starodavne svetove, polne moderne tehnologije in očarljivih urbanih postavitev. Na njene ilustracije vplivajo ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Dobble Animals Dobble Animals
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Animals je še ena odlična igra v priljubljeni seriji Dobble.Igra vsebuje prikupne karte okrogle oblike, na katerih je narisano po 8 različnih živalskih simbolov. Vsaka karta ima z drugo točno in le 1 enak simbol. Vi ga morate, da zmagate, prvi opaziti! Igro lahko igrate na 5 različnih načinov..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Dobble Beach
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Beach (Waterproof) je še ena v vrsti iger iz serije Dobble ali Spot it! Ta različica igre vsebuje vodoodporne kartice, kar je kot naročeno za na plažo ali bazen. Temu primerni so tudi simboli na karticah: plavutke, surf, maska, rakovica, ... Pravila igre opazovanja in hitrih refleksov pa..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Disney Princess je klasična igra Dobble s poslikavami iz sveta Disneya.V prikupni pločevinasti škatlici dobite 30 kart. Vsaka ima z drugo točno in samo en enak simbol. Cilj igralca je, da ga čim prej najde. Družabna igra hitrega opazovanja in refleksov vas ne bo pustila ravnodušnih. Na karti ..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Asmodee
Dobble Frozen 2 je nova različica iz serije Dobble. Večkrat nagrajena igra za igralce vseh starosti ohranja svojo mehaniko. Na kartah so naslikani različni junaki iz animiranega filma Frozen 2, vsaka karta pa ima z drugo karto točno en enak simbol oz. sliko. Igro lahko igrate na kar 5 različnih nači..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Harry Potter je igra s kartami, ki se igra tako kot ostale igre iz serije Dobble. Razlika je le v tem, da vas na kartah čakajo uprizorjeni junaki iz sveta priljubljenega čarovnika Harrya Potterja.VSEBINA:55 kart s po 8 simboli, pločevinka, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Dobble Junior Dobble Junior
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Junior je igra, ki ponuja dvojno zabavo oz. dvojno pakiranje. Prvi set kart vsebuje pravljične karakterje in se imenuje Dobble Fantasia. Drugi set je Dobble Food, v katerem najdete prikupne simbole s hrano. Na karticah je po 6 simbolov, vsaka karta pa ima z drugo točno in le en enak simb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Dobble Kids Dobble Kids
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Kids je preprosta različica Dobble, tako da je primeren za mlajše igralce. Vsebuje karte z različnimi podobami, le da jih je manj kot v velikem bratu. Karte imajo 6 podob živali, ki so različnih velikosti. Igrate tako, da razkrivate eno karto za drugo. Prej kot ostali igralci morate najti ist..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Finding Dory je v osnovi igra Dobble Kids, le da ima na karticah narisane simbole oz. junake iz priljubljenega animiranega filma Finding Dory. VSEBINA:karte z narisanimi animiranimi junaki, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let...
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Minions je še ena uspešnica iz serije Dobble. Če ste ljubitelji Minionov, je igra kot nalašč za vas. Na vsaki karti je po 8 simbolov, vsaka pa ima z drugo le in samo po en enak simbol. Cilj je, da ga čim prej najdete, poimenujete in karto odložite na odlagalni kupček.VSEBINA:55 kart, škatla -..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Paw Patrol je igra iz serije Dobble, ki je na svoje kartice vključila motive iz priljubljene risanke Tačke na patrulji.V igri je 30 okroglih kart, vsaka ima narisanih po 6 simbolov. Vsaka karta ima z drugo karto točno in samo en enak simbol. Ko in če ga najdete, ga poimenujete in karto o..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Asmodee
Dobble Pixar je nova različica uspešnice Dobble. Prinaša Pixarjeve junake (Dori, Neverjetni, ...)Tudi tukaj iščete enake simbole, kar pa ni preprosto, saj ima vsaka karta z drugo le en enak simbol. Najti in poimenovati ga morate pred soigralci.VSEBINA:30 okroglih kartic s po 6 simbolov, pločevinka z..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.