Menu
Your Cart

Asmodee

Dixit 7 Revelations Dixit 7 Revelations
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dixit 7 Revelations je dodatek za abstraktno in zelo zabavno igro Dixit.Miti oživijo in maske padejo stran - v najnovejšem dodatku za nagrajeno osnovno igro ilustracij in pripovedovanja Dixit. Nove ilustracije je naslikala francoska umetnica Marina Coudray. Z njimi vas popelje v starodavne svetove, ..
18.99€
Brez DDV:15.57€
Založnik: Asmodee
Dobble Animals je še ena odlična igra v priljubljeni seriji Dobble.Igra vsebuje prikupne karte okrogle oblike, na katerih je narisano po 8 različnih živalskih simbolov. Vsaka karta ima z drugo točno in le 1 enak simbol. Vi ga morate, da zmagate, prvi opaziti! Igro lahko igrate na 5 različnih načinov..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Dobble Beach
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Beach je še ena v vrsti iger iz serije Dobble ali Spot it! Ta različica igre vsebuje vodoodporne kartice, kar je kot naročeno za na plažo ali bazen. Temu primerni so tudi simboli na karticah: plavutke, surf, maska, rakovica, ... Pravila igre opazovanja in hitrih refleksov pa ostajajo ena..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Frozen 2 je nova različica iz serije Dobble. Večkrat nagrajena igra za igralce vseh starosti ohranja svojo mehaniko. Na kartah so naslikani različni junaki iz animiranega filma Frozen 2, vsaka karta pa ima z drugo karto točno en enak simbol oz. sliko. Igro lahko igrate na kar 5 različnih nači..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Harry Potter je igra s kartami, ki se igra tako kot ostale igre iz serije Dobble. Razlika je le v tem, da vas na kartah čakajo uprizorjeni junaki iz sveta priljubljenega čarovnika Harrya Potterja.VSEBINA:55 kart s po 8 simboli, pločevinka, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Založnik: Asmodee
Dobble Junior je igra, ki ponuja dvojno zabavo oz. dvojno pakiranje. Prvi set kart vsebuje pravljične karakterje in se imenuje Dobble Fantasia. Drugi set je Dobble Food, v katerem najdete prikupne simbole s hrano. Na karticah je po 6 simbolov, vsaka karta pa ima z drugo točno in le en enak simb..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids je preprosta različica Dobble, tako da je primeren za mlajše igralce. Vsebuje karte z različnimi podobami, le da jih je manj kot v velikem bratu. Karte imajo 6 podob živali, ki so različnih velikosti. Igrate tako, da razkrivate eno karto za drugo. Prej kot ostali igralci morate najti ist..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Cars 3 je igra Dobble, le da ima na karticah narisane junake iz animiranega fima Cars 3. Primerna je za otroke od 4 let naprej. Igralci tekmujejo, kdo najde prej pravi oz. ujemajoči simbol. VSEBINA:karte z narisanimi priljubljenimi animiranimi junaki, pločevinka, angleška izdaja in ..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Finding Dory je v osnovi igra Dobble Kids, le da ima na karticah narisane simbole oz. junake iz priljubljenega animiranega filma Finding Dory. VSEBINA:karte z narisanimi animiranimi junaki, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let...
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Pixar je nova različica uspešnice Dobble. Prinaša Pixarjeve junake (Dori, Neverjetni, ...)Tudi tukaj iščete enake simbole, kar pa ni preprosto, saj ima vsaka karta z drugo le en enak simbol. Najti in poimenovati ga morate pred soigralci.VSEBINA:30 okroglih kartic s po 6 simbolov, pločevinka z..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Exploding Kittens NSFW Edition Exploding Kittens NSFW Edition
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Exploding Kittens je "mačkasto" obarvana ruska ruleta. Igralci po vrsti vlečejo karte, dokler nekdo ne potegne exploding kittens karte in izgubi. Ta izdaja ima isto mehaniko kot originalna igra. Vsebuje karte z ilustracijami preveč grozno/neverjetno. Igrate jo lahko samo ali pa jo združite z drugimi..
25.99€
Brez DDV:21.30€
Jamaica The Crew
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Jamaica: The Crew je razširitev za osnovno igro Jamaica in jo lahko igrate le skupaj z njo. Gre za set 20 karakterjev. Vsak ima posebne moči, ki začinijo igranje, ne da bi se v pravilih kaj bistvenega spremenilo. Karakterje lahko najamete, ko lahko plačate pristojbino za pristanišče in jih nalagate ..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Prikazujem 1 od 12 do 15 (2 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.