Menu
Your Cart

Zaradi dopustov bodo naročila odpremljena 1.7. Hvala za razumevanje.

Asmodee

Založnik: Asmodee
Dixit 7 Revelations je dodatek za abstraktno in zelo zabavno igro Dixit.Miti oživijo in maske padejo stran. Ilustracije je naslikala francoska umetnica Marina Coudray. Z njimi vas popelje v starodavne svetove, polne moderne tehnologije in očarljivih urbanih postavitev. Na njene ilustracije vplivajo ..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Asmodee
Dobble Frozen 2 je nova različica iz serije Dobble. Večkrat nagrajena igra za igralce vseh starosti ohranja svojo mehaniko. Na kartah so naslikani različni junaki iz animiranega filma Frozen 2, vsaka karta pa ima z drugo karto točno en enak simbol oz. sliko. Igro lahko igrate na kar 5 različnih nači..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Harry Potter je igra s kartami, ki se igra tako kot ostale igre iz serije Dobble. Razlika je le v tem, da vas na kartah čakajo uprizorjeni junaki iz sveta priljubljenega čarovnika Harrya Potterja.VSEBINA:55 kart s po 8 simboli, pločevinka, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni..
17.99€
Brez DDV:14.75€
Dobble Kids Dobble Kids
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dobble Kids je preprosta različica Dobble, tako da je primeren za mlajše igralce. Vsebuje karte z različnimi podobami, le da jih je manj kot v velikem bratu. Karte imajo 6 podob živali, ki so različnih velikosti. Igrate tako, da razkrivate eno karto za drugo. Prej kot ostali igralci morate najti ist..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Kids Finding Dory je v osnovi igra Dobble Kids, le da ima na karticah narisane simbole oz. junake iz priljubljenega animiranega filma Finding Dory. VSEBINA:karte z narisanimi animiranimi junaki, angleška izdaja z angleškimi praviliOPOZORILO:Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let...
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Minions je še ena uspešnica iz serije Dobble. Če ste ljubitelji Minionov, je igra kot nalašč za vas. Na vsaki karti je po 8 simbolov, vsaka pa ima z drugo le in samo po en enak simbol. Cilj je, da ga čim prej najdete, poimenujete in karto odložite na odlagalni kupček.VSEBINA:55 kart, škatla -..
14.99€
Brez DDV:12.29€
Založnik: Asmodee
Dobble Paw Patrol je igra iz serije Dobble, ki je na svoje kartice vključila motive iz priljubljene risanke Tačke na patrulji.V igri je 30 okroglih kart, vsaka ima narisanih po 6 simbolov. Vsaka karta ima z drugo karto točno in samo en enak simbol. Ko in če ga najdete, ga poimenujete in karto o..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Asmodee
Dobble Pixar je nova različica uspešnice Dobble. Prinaša Pixarjeve junake (Dori, Neverjetni, ...)Tudi tukaj iščete enake simbole, kar pa ni preprosto, saj ima vsaka karta z drugo le en enak simbol. Najti in poimenovati ga morate pred soigralci.VSEBINA:30 okroglih kartic s po 6 simbolov, pločevinka z..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Založnik: Asmodee
Dobble Star Wars Mandalorian je družabna igra opazovanja in hitrih refleksov. V vseh Dobble igrah je vedno le 1 enak simbol med dvema kartama. Na kartah je sicer skupno 8 različnih simbolov. Če ga opazite prvi, imate več možnosti za zmago.Izdaja Mandalorian vam prinaša najljubše Star Wars karakterje..
16.99€
Brez DDV:13.93€
Dune: Imperium Dune: Imperium
Ni na zalogi
Založnik: Asmodee
Dune: Imperium je strateška in tematska namizna družabna igra, ki svoje elemente jemlje iz filma in literarne serije. Igralci ste voditelji velikih hiš Landsraada. Pripravljate se na vojno, ki bo odjeknila na puščavskem planetu. Mehanizem igranja spretno zaobjemata tako postavljanje figur (worker pl..
55.99€
Brez DDV:45.89€
Založnik: Asmodee
Jungle Speed Eco Box SI je zabavna in hitra igra, ki vas bo očarala, na preizkušnji pa bodo predvsem vaši refleksi. Vsak igralec prejme svoj kupček kart z barvnimi simboli. Nato pazljivo spremljajte, ko nasprotnik obrne svojo karto. Tam se namreč lahko skriva takšna, ki ima enak vzorec kot vaša..
19.99€
Brez DDV:16.39€
Založnik: Asmodee
Razširite svojo zgodbo in zabavo z dodajanjem Rory's Story Cubes Animalia. S tem dodatkom ustvarite več kombinacij in tako več možnosti za razvoj zgodbe. Vse, kar morate storiti je, da kocke pomešate, zavrtite in poveste zgodbo. Prikazane simbole s kocke lahko povežete v grozljivko, detektivko, epsk..
4.49€
Brez DDV:3.68€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.