Menu
Your Cart

Space Cowboys

Založnik: Space Cowboys
Jamaica 2nd Edition je dirkaška družabna igra s piratsko tematiko. V njej tekmujete, kdo bo zmagal na plovbi okoli otoka in bo seveda zraven tudi najbogatejši.Igra je sestavljena iz več rund in čeprav se na prvi pogled zdi zapletena, je zelo preprosta za igranje. Plujete (se prestavljate po poljih n..
39.99€
Brez DDV:32.78€
Založnik: Space Cowboys
Orbis je preprosta, a izredno taktična igra, v kateri se razvijate in upravljate s surovinami. Igralci prevzamete vlogo bogov in ustvarjate svoj svet. Izkoriščate izgubljeno zemljo v redki atmosferi in zbirate častilce, da jih porabite za še več rodovitne zemlje in pridobivate bonuse. Ključ do ..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Space Cowboys
Splendor Duel SI je igra za dva igralca in temelji na osnovni igri Splendor. Igra ohranja del osnovnega mehanizma, sicer pa je bolj kompleksna, dinamična in napeta.Z nasprotnikom tekmujeta, kdo bo pobral več draguljev in biserov, kdo bo kupil boljše karte, bonuse, kraljeve usluge ter ugled. Igr..
24.99€
Brez DDV:20.48€
Založnik: Space Cowboys
Splendor: Marvel je družabna igra, narejena po osnovni igri Splendor. V slednji ste renesančni trgovec. Zbirate dragulje in se z njihovo pomočjo razvijate, širite. V rudnikih dobite še več dragocenih kamnov, skrbite za logistiko in obrtnike, ki vam kamne obračajo v denar. V Splendor: Marvel se ..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Space Cowboys
Tea for 2 je igra, postavljena v set Alice v čudežni deželi. Nima veliko pravil, zato se je hitro naučite. A le pravi mojstri, ki bodo strateško nabrali svoj kup kart, bodo zmagali. Igralca hkrati odkrijeta zgornjo karta s kupa. Kdor ima višjo karto, sme uporabiti njen efekt, lahko pa kupi novo kart..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Space Cowboys
Unlock! Star Wars Escape Game je igra v obliki sobe pobega, igrate pa jo skupaj s soigralci, s katerimi se povežete v ekipo.Igra je polna skritih namigov, različnih scen in ugank. Za igro potrebujete kolege, karte iz Unlock! Star Wars Escape Game in brezplačno aplikacijo, ki vam pomaga z namigi, kod..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.