Menu
Your Cart

Space Cowboys

Založnik: Space Cowboys
Orbis je preprosta, a izredno taktična igra, v kateri se razvijate in upravljate s surovinami. Igralci prevzamete vlogo bogov in ustvarjate svoj svet. Izkoriščate izgubljeno zemljo v redki atmosferi in zbirate častilce, da jih porabite za še več rodovitne zemlje in pridobivate bonuse. Ključ do ..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Space Cowboys
Tea for 2 je igra, postavljena v set Alice v čudežni deželi. Nima veliko pravil, zato se je hitro naučite. A le pravi mojstri, ki bodo strateško nabrali svoj kup kart, bodo zmagali. Igralca hkrati odkrijeta zgornjo karta s kupa. Kdor ima višjo karto, sme uporabiti njen efekt, lahko pa kupi novo kart..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Space Cowboys
Izšli so trije novi naslovi za Unlock! 2 Mystery Adventures, seriji iger sobe pobega in sicer v eni sami škatli.Prvi scenarij je The House on the Hill, ki vas popelje v zapuščeno hišo. V njej se dogajajo paranormalne stvari, potem ko so tam uporabljali knjigo mrtvih. Jo boste pravočasno našli? Drugi..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.