Menu
Your Cart

Space Cowboys

Založnik: Space Cowboys
Orbis je preprosta, a izredno taktična igra, v kateri se razvijate in upravljate s surovinami. Igralci prevzamete vlogo bogov in ustvarjate svoj svet. Izkoriščate izgubljeno zemljo v redki atmosferi in zbirate častilce, da jih porabite za še več rodovitne zemlje in pridobivate bonuse. Ključ do ..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Space Cowboys
Splendor: Marvel je družabna igra, narejena po osnovni igri Splendor. V slednji ste renesančni trgovec. Zbirate dragulje in se z njihovo pomočjo razvijate, širite. V rudnikih dobite še več dragocenih kamnov, skrbite za logistiko in obrtnike, ki vam kamne obračajo v denar. V Splendor: Marvel se ..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Založnik: Space Cowboys
Tea for 2 je igra, postavljena v set Alice v čudežni deželi. Nima veliko pravil, zato se je hitro naučite. A le pravi mojstri, ki bodo strateško nabrali svoj kup kart, bodo zmagali. Igralca hkrati odkrijeta zgornjo karta s kupa. Kdor ima višjo karto, sme uporabiti njen efekt, lahko pa kupi novo kart..
21.99€
Brez DDV:18.02€
Založnik: Space Cowboys
Izšli so trije novi naslovi za Unlock! 2 Mystery Adventures, seriji iger sobe pobega in sicer v eni sami škatli.Prvi scenarij je The House on the Hill, ki vas popelje v zapuščeno hišo. V njej se dogajajo paranormalne stvari, potem ko so tam uporabljali knjigo mrtvih. Jo boste pravočasno našli? Drugi..
29.99€
Brez DDV:24.58€
Založnik: Space Cowboys
Unlock! Star Wars Escape Game je igra v obliki sobe pobega, igrate pa jo skupaj s soigralci, s katerimi se povežete v ekipo.Igra je polna skritih namigov, različnih scen in ugank. Za igro potrebujete kolege, karte iz Unlock! Star Wars Escape Game in brezplačno aplikacijo, ki vam pomaga z namigi, kod..
32.99€
Brez DDV:27.04€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje strani. Z nadaljno uporabo strani, se strinjate, da jih vaš brskalnik naloži. Več o piškotkih in nastavitvah si lahko preberete v navodilih.